După MUZEUL PESCĂRESC, zonă de AGREMENT în Pădurea Gârboavele

După MUZEUL PESCĂRESC, zonă de AGREMENT în Pădurea Gârboavele
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Directorul Serviciului Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SPJADPP), Vali Viorel Sandu, vrea să atragă, la anul, fonduri europene, pentru realizarea unei baze de agrement cu specific pescăresc în Pădurea Gârboavele.

„În Pădurea Gârboavele va fi inaugurat Muzeul pescăresc, dar am vorbit cu domnul Dima Floricel (directorul Camerei Agricole, n.r) să accesăm încă un proiect european, pentru a realiza o bază de agrement cu specific pescăresc. În spatele Muzeului Gospodărie Tradiţională sunt două lacuri secate pe care, de anul trecut, am vrut să accesăm un proiect european de peste 800.000 de euro, să mai facem o bază de agrement cu specific pescăresc, să nu rămână singura cea de la Zătun. Ne-am lovit de nişte probleme pe care nu le mai discut, dar vrem în continuare. Atunci chiar că Muzeul Pescăresc s-ar lega foarte frumos de baza de agrement, dar şi de Muzeul Satului”, a declarat directorul SPJADPP, Vali Viorel Sandu.

În iulie 2014, liberalii şi democraţii din Consiliul Judeţului s-au abţinut să aprobe darea în administrarea Serviciului Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat a unui teren de 211.034 de metri pătraţi, în vederea implementării proiectului „Amenajare bază de agrement cu specific pescăresc în Pădurea Gârboavele”.

Foto Nicoleta Onofrei

Citit 4827 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie 2015 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.