Contracte de MILIOANE de lei. Cum să faci bani din parcuri şi locuri de joacă
Foto: Foto-arhivă ”Viața liberă”

Contracte de MILIOANE de lei. Cum să faci bani din parcuri şi locuri de joacă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Când e vorba de locuri de joacă şi de parcuri modernizate sau amenajate de Primăria municipiului Galaţi, SC Lemacons SRL este câştigătorul licitaţiilor. O dovedeşte faptul că firma a câştigat, în ultimii ani, peste nouă milioane de lei din investiţiile de acest fel realizate în oraş.

În noiembrie 2014, Lemacons a câştigat licitaţia deschisă pentru amenajarea a zece locuri de joacă, cu o ofertă de 3.009.020 de lei fără TVA, fiind şi singura ofertă depusă. Anul trecut, Lemacons şi-a adjudecat şi amenajarea celui de-al doilea lot de zece locuri de joacă, scos la bătaie de Primărie, valoarea contractului fiind de 3.037.220 de lei fără TVA. Tot Lemacons şi-a legat numele şi de modernizarea Orăşelului Copiilor, câştigând licitaţia deschisă organizată de Primăria Galaţi cu o ofertă de 2.415.603 de lei fără TVA.

La finele anului trecut, Lemacons a fost singurul ofertant în cadrul licitaţiei organizate de municipalitate pentru contractul „Modernizare parc Orăşelul Copiilor, Ţiglina I – Toaletă publică – achiziţie cu montaj”. Contractul, în valoare de 20.400 de lei fără TVA, presupune furnizarea, amplasarea şi racordarea la utilităţi (branşament electric, apă, canalizare) a unui modul cu destinaţia de grup sanitar în parcul recent modernizat.

În februarie anul acesta, aceeaşi companie a câştigat licitaţia pentru amenajarea unui parc în locul garajelor demolate din vecinătatea magazinului Penny din Micro 17, cu o ofertă de 870.383 de lei fără TVA în condiţiile în care licitaţia a pornit de la preţul de 974.155 de lei.

Citit 2750 ori Ultima modificare Luni, 08 Februarie 2016 19:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.