Ionuţ Pucheanu NU îşi dă DEMISIA: „Mai am multe de demonstrat ca director general al Ecosal”

Ionuţ Pucheanu NU îşi dă DEMISIA: „Mai am multe de demonstrat ca director general al Ecosal”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Scandalul despăgubirilor de 10.000 de euro pe care Primăria Galați trebuie să i le plătească familiei micuţului muşcat de un maidanez continuă. După ce primarul Marius Stan i-a sugerat directorului Ecosal, Ionuţ Pucheanu, să-şi dea demisia, tânărul politician a ieşit ieri la rampă ca să spună că rămâne pe poziţie: „Dacă eram vinovat, îmi dădeam demisia înainte să mi-o ceară dl primar. Cred că mai am multe de demonstrat, inclusiv în postura pe care o ocup în momentul de faţă, de director general al Ecosal. Vă spun de pe acum că nu-mi dau demisia”.

Directorul ştie că edilul are demisia lui în alb, semnată în urmă cu doi ani de zile, când a venit în funcţie. „A fost un acord la momentul respectiv. Sper să aibă bunul-simţ să nu o folosească, pentru a nu intra în alte domenii din punct de vedere legal. Nu pot să stau cu mâinile în sân şi să aştept să fiu executat doar pentru că am avut curaj să prezint altfel lucrurile şi poate pentru că se simte ameninţat datorită posturii mele de contracandidat la Primărie”, a avertizat Pucheanu.

Deranjat de calificativul primarului, care l-a numit „copil necopt”, Pucheanu a precizat că are 34 de ani, o familie, iar în ultimii patru ani a acumulat „experienţă politică şi administrativă cât din păcate cei care conduc destinele municipalităţii nu au făcut-o”. A respins şi reproşurile că primarul este cel care îi plăteşte salariul. „În rog pe dl primar să nu mă mai considere un copil şi să accepte faptul că sunt contracandidatul lui, suntem de la egal la egal. Nu m-a luat de pe stradă, nu eram de pripas, de mi-a întins o mână, şi cu siguranţă nu sunt angajatul dumnealui. Sunt angajatul Ecosal, serviciu public care se autofinanţează, prin urmare cel care îmi plăteşte mie salariul este Ecosal, nici măcar Primăria Galaţi!”, a spus politicianul.

Cât despre despăgubirile de 10.000 de euro, Pucheanu spune că, dacă primarul va demonstra legal că răspunde, atunci va face CAR şi va achita suma.

Despre cazul familiei din Galați care a câştigat procesul intentat Primăriei, după ce fiul lor a fost muşcat de un maidanez, CITEȘTE AICI (CLICK PENTRU DETALII)

Citit 3096 ori Ultima modificare Marți, 08 Martie 2016 20:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.