De Ziua Femeii - de la prefect şi primar, pentru jurnaliste, felicitări oficiale în cadru informal
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

De Ziua Femeii - de la prefect şi primar, pentru jurnaliste, felicitări oficiale în cadru informal
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Atât primarul Marius Stan, cât şi prefectul Dorin Otrocol le-au invitat ieri pe doamnele şi domnişoarele din presa locală la o cupă de şampanie, un dulce şi o felicitare cu ocazia zilei de 8 Martie. Şi într-un caz, şi în celălalt, cadrul a fost informal, relaxat, chiar dacă, evident, întrebările pe teme arzătoare nu s-au lăsat aşteptate.

Primăria ne-a invitat, anul acesta, nu la sediu, ci la Teatrul Muzical "N. Leonard", unde am avut şi plăcerea de a asculta un minirecital al artiştilor care şi-au răpit puţin din timpul alocat repetiţiilor pentru următorul spectacol ca să ne bucure cu talentul lor. Le mulţumim tututor pentru demonstraţia de virtuozitate.

La rândul său, prefectul de Galaţi a preferat să ne invite în biroul său, şi nu în Sala Mare a Prefecturii, ca de obicei, o schimbare binevenită şi apreciată de toate doamnele prezente.

Şi într-o parte, şi în cealaltă, floarea aleasă pentru a fi oferită jurnalistelor a fost trandafirul, roşu aprins în cazul prefectului, culoare evitată însă, "ca să nu se interpreteze", de primarul Marius Stan.

Florile oferite şi amabilităţile schimbate, ne-am întors, şi noi, şi reprezentanţii autorităţilor locale, la ale noastre, cu rugămintea de a le ura tuturor gălăţencelor o primăvară frumoasă, ceea ce şi facem. Să ne trăiţi, doamnelor şi domnişoarelor!

Citit 1904 ori Ultima modificare Marți, 08 Martie 2016 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.