Unde s-ar putea MUTA PRIMĂRIA Galaţiului, în maxim o săptămână

Unde s-ar putea MUTA PRIMĂRIA Galaţiului, în maxim o săptămână
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Primăria municipiului Galaţi încă nu a ajuns la o înţelegere cu proprietarul clădirii de pe Domnească nr. 38, unde îşi desfăşoară activitatea.După cum aţi putut citi în ziarul nostru, la finele acestei luni expiră contractul de închiriere, proprietarul doreşte să majoreze chiria, iar autorităţile nici nu vor să audă.

„Au crezut că ne-au prins cu faţa la perete şi că, vrând-nevrând, acceptăm preţul lor. Nu, nu acceptăm şantajul. Acceptăm să prelungim contractul de închiriere în aceleaşi condiţii. Noi în luna decembrie vom finaliza noua Primărie, aşa că ne trebuie un spaţiu temporar până în luna decembrie. Dacă e nevoie, într-o săptămână ne mutăm, nu avem mari lucruri de cărat”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Marius Stan.

Edilul nu ştia ce oferte de preţ s-au primit în urma anunţului lansat de municipalitate către cei care deţin spaţii de birouri de 3.200 metri pătraţi. Avea, însă, o listă de posibile adrese. „Sunt câteva clădiri care, temporar, pot fi folosite. Mall-ul de la Casa Roşie, care e proprietatea unei bănci, ar putea fi o soluţie. Clădirea Proiect SA sau fostul IPJ - pe trei sferturi goală. Şi decât să stea goală, cred că acceptă preţul pe care l-am plătit actualilor proprietari ai sediului Primăriei. Avem Colegiul Traian, corpul de şcoală gol-goluţ, ne mutăm! Nu suferim! Nu e un sediu grozav, dar poate fi folosit temporar şi e al Primăriei”, a spus Stan.

Citit 6478 ori Ultima modificare Luni, 28 Martie 2016 00:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.