Proiect modificat din nou/ Curent electric pentru locuinţele sociale din Micro 17

Proiect modificat din nou/ Curent electric pentru locuinţele sociale din Micro 17
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cele 756 de locuinţele sociale din Micro 17, construite de Vega ’93, care ar fi trebuit să fie gata pe 22 august 2015, apoi la finele anului 2015, aşteaptă şi acum să fie racordate la curent electric.

La finele anului, primarul Marius Stan declara într-o emisiune tv că, după nenorocirea de la Clubul "Colectiv", Electrica n-a mai fost de acord cu proiectul pe care îl avizase iniţial pentru postul de transformare şi a cerut reconfigurarea traseelor cablului de alimentare cu energie electrică. Joia trecută, consilierii locali au aprobat o nouă documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii la obiectivul "Alimentare cu energie electrică locuinţe sociale - Micro 17".

"Abia ieri, Electrica Muntenia Sud ne-a dat un aviz care presupune modificarea studiului de fezabilitate, asta neavând implicaţii asupra indicatorilor tehnico-economici, e vorba doar de mutarea, pe două poziţii diferite, a două puncte de alimentare, proiect necesar pentru finalizarea lucrărilor la cartierul din Micro 17", a explicat primarul Marius Stan.

Reamintim că proiectarea şi execuţia alimentării cu energie electrică a locuinţelor sociale din cartierul Micro 17 a fost câştigată la licitaţie de firma Luxten Lighting Company SA, cu o ofertă de 4.299.751 de lei fără TVA. Este vorba de 15 blocuri cu una, două şi trei camere, alei, spaţii verzi, loc de joacă, teren de sport, magazin economat, sediu de Poliţie Locală, o mică biserică şi un sediu administrativ - lucrări în valoare de aproximativ 12 milioane de euro, pe care le execută SC Vega ’93.

Citit 2922 ori Ultima modificare Duminică, 03 Aprilie 2016 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.