AFLĂ CÂND are loc DEZBATEREA CET pe TERMOFICARE și ce AVERTISMENT au primit membrii partidelor gălățene

AFLĂ CÂND are loc DEZBATEREA CET pe TERMOFICARE și ce AVERTISMENT au primit membrii partidelor gălățene
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

La doar câteva zile după ce au anunţat că intenţionează să organizeze o dezbatere publică pe tema sistemului centralizat de termoficare - CLICK AICI PENTRU DETALII, la care sunt invitaţi să participe, printre alţii, cei 12 candidaţi pentru fotoliul de primar şi delegaţi ai asociaţiilor de proprietari, reprezentanţii Electrocentrale au anunţat, miercuri, 11 mai, că evenimentul va avea loc pe data de 20 mai, la ora 11,00, în sala de conferinţe a Parcul de Soft.

În cadrul dezbaterii, producătorul de agent termic primar va prezenta soluţia sa pentru a menţine în funcţiune sistemul public de alimentare cu energie termică şi modul în care acesta ar putea fi restructurat. Totodată, conducerea CET a avertizat candidaţii şi partidele politice că nu sunt permise mesaje de propagandă electorală. "Intenţionăm ca, în acest fel, să tranşăm clar şi definitiv această problemă, iar dacă vom concluziona că soluţia propusă de Electrocentrale este cea mai bună, să demarăm de îndată toate procedurile necesare implementării ei. În cazul în care aceasta nu va fi agreată, vom lua în analiză alte soluţii propuse în acest sens (…) Discuţiile se vor purta strict pe soluţia propusă, nefiind permisă lansarea de mesaje electorale", a transmis Sinan Mustafa, administratorul special al Electrocentrale.

La eveniment au fost invitaţi să participe, alături de reprezentanţi ai Primăriei şi Prefecturii, delegaţi ai Electrica, GDF Suez (Engie), ANRSC, COGEN România şi specialişti în domeniu, care au contribuit la elaborarea unor strategii de termoficare, printre care şi cea a municipalităţii, aprobată de Consiliul Local la începutul anului 2015, dar nepusă în practică.

Rămâne de văzut dacă dezbaterea va genera şi o decizie concretă din partea autorităţilor.

AFLĂ cum îşi propun autorităţile gălățene să aibă grijă de termoficare

 

 

Citit 3139 ori Ultima modificare Joi, 12 Mai 2016 00:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.