Lucrările la NOUL SEDIU al administraţiei locale - Gălăţenii vor avea o PRIMĂRIE de... STICLĂ
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

Lucrările la NOUL SEDIU al administraţiei locale - Gălăţenii vor avea o PRIMĂRIE de... STICLĂ
Evaluaţi acest articol
(59 voturi)

Încă de săptămâna trecută, copertina uriaşă care a protejat şantierul de lucrări la noua Primărie a oraşului a fost pe jumătate coborâtă. Motivul? Se lucrează deja la montarea peretelui de sticlă care va constitui faţada noului sediu al administraţiei locale.

Curioşi să aflăm care este stadiul lucrărilor executate, Biroul de Presă al Primăriei ne-a comunicat că, la primul corp din faţă, pe scheletul existent, faza de execuţie a ajuns deja la finisaje interioare şi exterioare. La cel de-al doilea corp al construcţiei, din spate, a fost finalizată parcarea cu trei etaje şi începe construcţia celor două etaje de birouri.

Reamintim că, potrivit panoului de şantier, noua Primărie ar trebui să fie gata pe 17 decembrie 2016. Licitaţia a fost câştigată de SC Tancrad SRL, susţinută tehnico-profesional de Grupo Empresarial Magenta SA din Spania şi de cinci subcontractanţi - Forentis Inject SRL din Bucureşti, Cricons SRL, Spark SRL, Primo SRL şi Instal Proiect Gaz SRL din Galaţi, cu o ofertă de 23,3 milioane de lei fără TVA.

Noua clădire va avea o sală polivalentă, realizată pe două niveluri, cu o capacitate de 150 de locuri, în care să poată avea loc atât întrunirile Consiliului Local, cât şi alte manifestări. Accesul în Primărie se va realiza din strada Domnească, prin holul principal, de la parter, unde vor funcţiona birourile de audienţe, biroul unic, registratura, casieria.

În ceea ce priveşte utilităţile, noua Primărie va avea centrală termică proprie, sistem de sonorizare ambientală, sistem de supraveghere video şi sistem de gestionare a fluxului de persoane - ticketing.

Citit 8231 ori Ultima modificare Duminică, 22 Mai 2016 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.