CORNEL HAMZA, omul de cuvânt şi competent: Vreau să văd Iveştiul înflorind!

CORNEL HAMZA, omul de cuvânt şi competent: Vreau să văd Iveştiul înflorind!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În primul rând, vreau să le spun iveştenilor că regret faptul că domnul primar Gheoca Maricel a luat hotărârea, pur personală, de a nu mai candida. În cazul în care ar fi candidat pentru un nou mandat, aş fi avut şanse, în continuare, să rămân vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi am fi făcut o echipă bună mai departe, căci acest tandem a lucrat patru ani de zile împreună.

Un primar poate fi un bun gospodar, cu simţ estetic, dar, dacă nu are bani, nu poate construi, mai ales că bugetul Primăriei nu-ţi permite să faci investiţii extraordinare în fiecare an. Aşa că, având şi ajutorul meu, dar şi experienţa mea în scrierea de proiecte, în transmiterea de fonduri şi nu numai, Primăria a reuşit să facă investiţii în apă şi canalizare, dar şi în asfaltare. Astfel, întreaga localitate dispune, în prezent, de gaze, apă, canalizare, asfalt - de toate condiţiile sau, poate, mai mult, ale unui oraş. Noi nu vrem să devenim oraş în acte, ci doar în fapte, întrucât într-o astfel de situaţie impozitele oamenilor s-ar majora cu 50 la sută.

Fiind iveştean, născut, crescut, educat în această comunitate, care şi-a lăsat amprenta pe toate marile proiecte realizate în Iveşti, sper că cetăţenii, gândindu-se, vor avea aplecare spre a alege omul de cuvânt şi competent.

Promisiuni mai puţine, fapte mai multe. Acesta a fost sloganul meu în cei 16 ani de când sunt implicat în politica Iveştiului. Promit însă că, dacă voi reuşi să acced la funcţia de primar, fiecare cetăţean va rămâne la fel de important pentru mine. Voi avea o vorbă bună pentru fiecare şi, desigur, având experienţă, le voi soluţiona problemele cu calm, răbdare şi bunăvoinţă. Cu siguranţă, voi continua proiectele începute de domnul primar în funcţie, în sensul că apa şi canalizarea vor fi introduse sută la sută în comună, străzile neasfaltate vor beneficia de fonduri atrase pentru a fi reabilitate, vom continua tradiţia sărbătoririi Zilei Comunei şi voi avea grijă, având realizările materiale împlinite, să mă preocupe şi spiritualitatea întregii comunităţi.

Mesajul meu către iubiţii mei iveşteni este acela că am o extraordinar de mare dorinţă de a face bine!

Duminică, 29 mai 2016, la ora 16,00, vă aştept la Căminul Cultural din Buceşti, la lansarea candidaturii mele.

(P)

Comandat de PSD Org. Jud. Galati

Prestat de Viata libera

CUI Mandatar Coordonator 21160002

Citit 2897 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2016 14:04