TOP ELECTORAL, vârstele candidaţilor. Cine este cel mai vârstnic şi cine e cel mai tânăr aspirant la Primăria Galaţiului

TOP ELECTORAL, vârstele candidaţilor. Cine este cel mai vârstnic şi cine e cel mai tânăr aspirant la Primăria Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Nu doar studiile absolvite, pregătirea profesională, carierele pe care şi le-au construit până acum, traiectoria politică urmată, pot cântări în mintea alegătorului, ci şi vârstele candidaţilor la Primăria municipiului Galaţi. Vă prezentăm, în continuare, un top al vârstelor candidaţilor.

Decanul de vârstă este candidatul ALDE, Eugen Durbacă, în vârstă de 73 de ani. Dacă va câştiga alegerile, peste patru ani, la finalul mandatului, va avea 77 de ani.

Actualul primar al oraşului, Marius Stan, candidatul UNPR pentru un nou mandat va împlini, chiar pe 5 iunie, în ziua alegerilor, 59 de ani. Peste patru ani, dacă va câştiga scrutinul, va avea 63 de ani.

Următorul în top este Constantin Telegan, candidatul PML, în vârstă de 52 de ani. Dacă va fi ales primar, peste patru ani va aniversa 56 de ani.

În vârstă de 48 de ani, candidatul PSRO, Iulian Aramă va avea, peste patru ani, dacă îşi va adjudeca fotoliul de primar, 52 de ani.

Cu un an mai tânăr este candidatul independent Ionel Goldură – 47 de ani. Dacă gălăţenii îi vor alege primar, la final de mandat va avea 51 de ani.

Candidatul PNL, Nicuşor Ciumacenco, a împlinit, la începutul acestui an, 41 de ani. Dacă va câştiga Primăria pe 5 iunie, la finele mandatului va avea 45 de ani.

Dorin Butunoiu, candidat independent, are 40 de ani, iar dacă va fi învingător în alegeri, îşi va încheia mandatul la 44 de ani.

În vârstă de 39 de ani, candidata PRU, Monica Roman, va avea, peste patru ani, 43 de ani.

Cătălin Cristache, candidatul PMP, are 37 de ani şi, dacă va fi ales primar, la final de mandat va avea 41 de ani.

Cu un an mai tânără este candidata PND, Daniela Chelaru, în vârstă de 36 de ani, care, dacă va fi aleasă primar, va aniversa, peste patru ani, 40 de ani.

Penultimul loc în top îi revine candidatului PSD Ionuţ Pucheanu, în vârstă de 35 de ani, care, dacă va câştiga alegerile, va avea, la final de mandat, 39 de ani.

Cea mai tânără dintre toţi candidaţii la Primăria Galaţi este Daniela-Simona Vreme, 31 de ani. Dacă gălăţenii o vor vota, la final de mandat, va avea 35 de ani.

Citit 3095 ori Ultima modificare Joi, 26 Mai 2016 21:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.