IONUȚ PUCHEANU, candidatul PSD pentru Primărie/ Tinerii din Galaţi au şansa să aleagă un primar tânăr!

IONUȚ PUCHEANU, candidatul PSD pentru Primărie/ Tinerii din Galaţi au şansa să aleagă un primar tânăr!
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Pentru prima dată în ultimii 26 de ani, tinerii de la malul Dunării pot alege un tânăr în funcţia de primar al municipiului Galaţi. Ionuţ Pucheanu, candidatul Partidului Social Democrat, are 35 de ani şi este conştient că tinerii sunt interesaţi de o altfel de politică, mai curată, în care să aibă un cuvânt de spus.

„Am intrat în această competiţie pentru că vreau să îmi pun toată energia la dispoziţia oraşului. Sunt multe lucruri care nu merg cum trebuie în Galaţi şi nu am vrut să stau deoparte şi să privesc de pe margine. Tinerii din Galaţi, la fel ca tinerii din întreaga ţară, nu se simt reprezentaţi nici de partidele politice, nici de oamenii politici. Eu vreau să fac o altfel de politică la Galaţi, o politică curată, în care orice tânăr, care va dori să se implice şi va avea un cuvânt de spus, să aibă şansa să o facă”, spune Ionuţ Pucheanu.

În calitate de primar, social-democratul vrea să implice tinerii, reprezentanţii societăţii civile şi ai mediului universitar în deciziile Primăriei. Acesta susţine că la nivelul municipalităţii este nevoie de un Consiliu Consultativ, care să participe la toate dezbaterile care privesc dezvoltarea Galaţiului şi, în acelaşi timp, să asigure mai multă transparenţă la nivelul deciziilor administrative.

„Este nevoie de mai mult curaj la Primărie, iar deciziile să nu mai fie luate în spatele uşilor închise, de o mână de oameni. Vreau să înfiinţez un Consiliu Consultativ, la care să ia parte tineri, reprezentanţi ai mediului academic, oameni din societatea civilă şi împreună să dezbatem problemele adevărate ale oraşului. Numai aşa vom găsi cele mai bune soluţii şi vom asigura transparenţă în deciziile administraţiei publice. Sunt un om sincer, nu am nimic de ascuns şi vreau ca această atitudine să se regăsească în tot ce înseamnă activitatea Primăriei. Nu voi tolera nepăsarea şi jocurile de culise, pentru că oraşul nostru merită mai multă deschidere şi mai multă transparenţă în luarea deciziilor”, a explicat Ionuţ Pucheanu.

(P)

Comandat de PSD Org. Jud. Galati

Prestat de Viata libera

CUI Mandatar Coordonator 21160002

Citit 5443 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2016 14:53