ANGAJAMENTE/ Care vor fi primele măsuri luate de Ionuţ Pucheanu, PRIMARUL ALES al Galațiului

ANGAJAMENTE/ Care vor fi primele măsuri luate de Ionuţ Pucheanu, PRIMARUL ALES al Galațiului
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Chiar dacă încă nu a depus jurământul de primar, am fost curioşi care vor fi primele trei măsuri pe care le va lua edilul ales al urbei, Ionuţ Pucheanu, de îndată ce va ajunge la Primărie.

Precizând că oraşul nu se poate schimba peste noapte, Pucheanu a nominalizat trei priorităţi: "Principale sunt problemele cu care ne vom lovi la iarnă - apa caldă şi căldura, cu care trebuie să intrăm în linie dreaptă de acum, să nu mai stăm cu emoţii în decembrie. Trebuie să finalizăm licitaţiile pentru deszăpezire, pentru că, din nou, nu vrem să ajungem la dictonul "iarna nu-i ca vara" şi că am fost surprinşi de ninsoare, şi, nu în ultimul rând, luminile de sărbători. Extrem de mulţi cetăţeni, în această campanie electorală, mi-au ridicat această problemă: "Sperăm că anul acesta nu vom avea aceeaşi problemă cu luminile de Crăciun". Poate că e una dintre puţinele bucurii pentru cetăţenii Galaţiului şi atunci de ce să nu le facem sărbătorile mai frumoase".

Cât despre promisiunile din campanie, politicianul afirmă că nu le va da uitării: „Nu poţi avea străzi curate dacă nu strângi câinii, dacă nu înăspreşti amenzile şi dacă Poliţia Locală nu-şi face treaba, prin urmare doar trei măsuri pe care să le iei nu sunt de ajuns pentru a schimba faţa acestui oraş. E nevoie de muncă asiduă, de conjugarea eforturilor tuturor, care să conveargă spre un Galaţi mult mai curat, cu cetăţeni mult mai educaţi, pentru că şi de aici vin o groază de probleme. Prin urmare, toate măsurile pe care le-am promis în campania electorală cu siguranţă nu le putem începe eşalonat, anul acesta două, la anul două şi restul în ultimul an. Nu, trebuie începute toate, pentru că fiecare în parte rezolvă probleme”.

Citit 15202 ori Ultima modificare Luni, 13 Iunie 2016 19:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.