UPDATE/ Sediul UNPR din Galați, SIGILAT şi păzit

UPDATE/ Sediul UNPR din Galați, SIGILAT şi păzit
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

UPDATE: După ce UNPR-iştii din tabăra viceprimarului Picu Apostol Roman şi a deputatului Eugen Chebac s-au văzut puşi în situaţia de a nu putea trece pragul sediului de partid, sigilat de Marius Stan şi păzit cu agenţi şi o maşină de intervenţie rapidă, reacţiile nu au întârziat să apară.

„Regret că l-am susţinut pe Marius Stan şi că am suferit alături de el pentru pierderea alegerilor. Şi că am muncit pentru a-l creşte de la nouă-zece procente, cât avea, la scorul pe care l-a obţinut. De când eram la PP-DD i-am pus partidul la dispoziţie şi a avut o echipă de cinci consilieri locali care să-l sprijine”, ne-a declarat Picu Apostol Roman. Prim-vicepreşedintele UNPR este revoltat că nu mai poate intra în sediul de partid şi că nici deputatul Eugen Chebac nu îşi poate desfăşura activitatea parlamentară acolo. „În timpul campaniei electorale domnul Marius Stan nu a dat o apă minerală la partid, dar acum are bani să plătească o firmă de pază şi să ia partidul cu japca. Este de un egocentrism fără margini, la fel ca faraonii care, când mureau, se îngropau cu întreaga curte. Dl deputat Eugen Chebac nu îşi poate desfăşura activitatea în sediul partidului pentru că acesta este sigilat şi păzit”.

Picu Roman a ţinut să răspundă şi acuzaţiilor de trădare: „Eu nu am trădat niciodată pe nimeni! În campania electorală am 72 de ore de înregistrări în care i-am făcut campanie electorală. Nici măcar nu a venit la sediul partidului să mulţumească oamenilor care l-au sprijinit”, ne-a declarat politicianul.


Războiul mocnit dintre Marius Stan şi colegii săi de partid, Eugen Chebac şi Picu Apostol Roman, continuă. Miercuri, 29 iunie, după ce Marius Stan şi-a făcut publică pe Facebook poziţia de lider atât la organizaţia judeţeană, cât şi la cea municipală a UNPR, ar fi trebuit să aibă loc o şedinţă de partid, în care cei care l-au lăsat fără mandatele de consilier local şi judeţean să fie supuşi judecăţii şi să-şi primească sancţiunile.

Ei bine, după cum am aflat de la Marius Stan, şedinţa nu a putut avea lor din lipsă de… spaţiu. Concret, Marius Stan şi membrii UNPR convocaţi în şedinţă nu au putut intra în sediul partidului, deoarece era încuiat, iar cheia se afla la Picu Apostol Roman.

"Am sigilat sediul partidului ca să nu poată intra nimeni şi să dispară baza de date pe care o avem. O firmă de pază angajată îl păzeşte zi şi noapte. Singurul care are voie să intre în sediul UNPR sunt eu", ne-a declarat Marius Stan.

"Este păcatul meu că am crezut şi cred în oameni... până la proba contrarie. Deşi am fost avertizat în legătură cu Picu Apostol Roman, nu am vrut să cred şi i-am dat o şansă. Deşi în 2012 a făcut campanie pentru Nicuşor Ciumacenco, adversarul meu, l-am angajat director interimar şi apoi director general la Cantina de Ajutor Social. L-a trădat pe Durbacă, l-a trădat pe Ciumacenco, m-a trădat şi pe mine, o să trădeze şi PSD. Singura întrebare este când o va face", ne-a declarat Marius Stan.

Citit 7951 ori Ultima modificare Joi, 30 Iunie 2016 19:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.