ÎN SFÂRȘIT! Blocurile Y5, Y6 şi Y7, la final de anvelopare

ÎN SFÂRȘIT! Blocurile Y5, Y6 şi Y7, la final de anvelopare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că astăzi are loc conferinţa de închidere a proiectului european „Creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe Y5, Y6 şi Y7”, situate la intrarea în oraş dinspre Auchan. Da, este vorba despre lucrările de anvelopare care ar fi trebuit să fie gata în decembrie 2015, asta dacă s-ar fi respectat termenul stabilit iniţial, sau măcar pe 30 iunie, conform primei prelungiri. A doua prelungire a fost până pe 31 august, dar, iată, se poate spune că termenul a fost „devansat”.

Lucrările, aşa cum aţi mai putut citi în ziarul nostru, au fost executate de SC RBX Electric SRL din Galaţi, care, din şapte ofertanţi, a câştigat licitaţia pentru lucrări oferind preţul cel mai mic - 1.899.055 de lei.

"În data de 9 iunie 2015, a fost încheiat contractul cu SC RBX Electric SRL, cu o durată de execuţie a lucrărilor de şase luni. Întârzierile faţă de graficul stabilit iniţial au fost cauzate de faptul că executantul lucrărilor a întâmpinat dificultăţi în aprovizionarea cu materiale, precum şi în asigurarea pe parcursul diferitelor faze de execuţie a unui număr corespunzător de personal calificat în domeniu", ne-a comunicat Primăria Galaţi.

Conform autorităţilor, valoarea totală a proiectului este de 3.176.491,91 lei (cu TVA).

Citit 1810 ori Ultima modificare Marți, 19 Iulie 2016 19:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.