PAUL ICHIM pune punct dezinformărilor şi anunţă că NU părăseşte PNL

PAUL ICHIM pune punct dezinformărilor şi anunţă că NU părăseşte PNL
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Medicul chirurg Paul Ichim, cel mai activ şi bine cotat dintre senatorii gălăţeni, a anunţat că nu-şi negociază plecarea din PNL Galaţi. Parlamentarul a luat poziţie pe pagina sa de Facebook, după ce în mediul on-line au început să circule informaţii conform cărora liberalul s-ar putea afla pe lista altei formaţiuni politice pentru alegerile parlamentare.

„Observ ca odată cu apariţia în spaţiul public a informaţiilor despre componenţa listei PNL Galaţi pentru alegerile parlamentare din acest an apar şi dezinformările. Menţionez că nu am negociat şi nu negociez cu nimeni plecarea mea din PNL, aşa cum eronat apare în anumite publicaţii on-line! Medici chirurgi cu specialitatea pe care o practic sunt la nivel naţional mai puţini decât numărul de parlamentari, iar lucrul care mă onorează cel mai mult este că lumea mă salută pe stradă cu „domnule doctor”, spre deosebire de alţi parlamentari care nu au o meserie”, a subliniat senatorul PNL.

Reamintim că liberalii se confruntă cu tensiuni serioase în interiorul partidului, generate de modul în care s-au făcut propunerile de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat, iar Paul Ichim, deşi apreciat de opinia publică, nu se mai află pe un loc eligibil pe listă.

Citit 2929 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Septembrie 2016 10:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.