ȘEFIA Poliţiei Locale Galați, scoasă din nou la CONCURS

ȘEFIA Poliţiei Locale Galați, scoasă din nou la CONCURS
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După ce singurul candidat rămas în cursă pentru postul de director general al Poliţiei Locale Galaţi, Petrică Hahui, a picat proba scrisă, obţinând un punctaj de doar 55,8 puncte, în condiţiile în care ar fi trebuit să adune minimum 70 de puncte, şefia instituţiei a fost scoasă din nou la concurs.

Printr-un anunţ postat pe portalul propriu, Primăria municipiului Galaţi anunţă că organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de director general al Poliţiei Locale Galaţi. Şi de această dată, concursul va avea trei etape selecţia dosarelor, proba scrisă şi interviul.

Candidaţilor li se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor juridice, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice şi vechime în specialitatea studiilor juridice absolvite de minimum trei ani.

Proba scrisă va avea loc pe data de 17 octombrie şi ulterior se va desfăşura interviul.

Rămâne de văzut cine îşi va depune dosarul de înscriere, având în vedere că la primul concurs s-au prezentat doi pretendenţi, Petrică Hahui, fostul şef al Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi, şi Alina Frangulea, respinsă din cauză că nu a putut face dovada vechimii în muncă.

Citit 4325 ori Ultima modificare Luni, 19 Septembrie 2016 19:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.