Licitaţie pentru ILUMINATUL FESTIV | Primăria Galați aşteaptă ofertele
Foto: Foto-arhivă

Licitaţie pentru ILUMINATUL FESTIV | Primăria Galați aşteaptă ofertele
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ghirlande, ţurţuri şi baghete luminoase, instalaţii 3D stilizate, figurine luminoase în formă de stea, clopoţel, cadou sau înger,perdele luminoase, personaje diferite (urs, cerb, căprioara, ren, pinguin, om de zăpadă, Moş Crăciun), dar şi zece brazi artificiali şi instalaţii de împodobit brazii naturali, panouri luminoase, toate acestea ar putea împodobi oraşul.

Primăria municipiului Galaţi le-a trecut în documentaţia licitaţiei deschise pentru Închiriere instalaţii şi echipamente iluminat festiv în Municipiul Galaţi pentru sărbătorile de iarnă 2016-2017, pe care tocmai a lansat-o pe Serviciul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Aşa cum v-am mai informat când documentaţia era în pregătire, Primăria vrea pe lângă închirierea ornamentelor, montarea şi demontarea lor, branşarea la curent electric, transportul şi depozitarea echipamentelor şi a instalaţiilor şi mentenanţă 24 ore pe zi/şapte zile pe săptămâna, cu personal autorizat, pe toată perioada de funcţionare a iluminatului festiv. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.411.719 lei fără TVA, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Municipalitatea intenţionează să închirieze instalaţii de iluminat festiv care să fie montate pe principalele artere de circulaţie din municipiu, la intrările oraşului, intersecţii, parcuri şi grădini, esplanade, rondouri şi clădiri publice.

Dincolo de intenţii, realitatea este aceea că timpul pentru procedură este destul de scurt. Iar în cazul unor contestaţii depuse de ofertanţi există riscul ca iluminatul festiv să întârzie. Să sperăm, însă, că nu vom păţi ca anul trecut, când licitaţia pentru iluminat festiv a fost anulată după ce s-a constatat că lipsea o foaie din caietul de sarcini.

Citit 3806 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2016 12:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.