ATENȚIE, GĂLĂȚENI! Ce străzi se mai repară săptămâna aceasta

ATENȚIE, GĂLĂȚENI! Ce străzi se mai repară săptămâna aceasta
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Serviciul Public Ecosal continuă, la ordinul Primăriei, lucrările de reabilitare şi modernizare a străzilor, parcărilor şi trotuarelor din Galaţi.

Astfel, în săptămâna 24-28 octombrie, vor fi efectuate reparatii prin frezare şi plombare pe DN25, de la Tirighina spre Borcan (ieşirea din Galaţi, pe ambele sensuri), dar şi pe strada Instrucţiei (în centrul oraşului), acolo unde vor fi reparate trotuarul, aleile de acces către blocuri, precum şi carosabilul.

Pe strada Oţelarilor, în zona blocurilor O1 şi T1, dar şi pe strada 1 Decembrie, în zona blocurilor PM1-PM2, PM2-PM3, PM3-PM4, vor fi continuate lucrările la modernizarea spaţiilor de parcare. În acelaşi timp, angajaţii Ecosal vor lucra şi pe strada Neajlov, acolo unde modernizează trotuarele, dar şi pe strada Brăilei, între Spitalul Judeţean şi sensul giratoriu de la ieşirea spre Tirighina. Lucrări de modernizare a trotuarelor vor fi efectuate şi pe bulevardul Galaţi, între semaforul de la Universitatea "Danubius" şi bulevardul Dunărea.

Pe lista lucrărilor finalizate de Ecosal se numără carosabilul de pe strada Ionel Fernic, din zona secţiei 4 Poliţie, dar şi accidentele de teren de pe strada Regiment 11 Siret, strada Năruja colţ cu strada Milcov, surparea din parcarea blocului DJ, scara 2, de pe Gheorghe Doja, precum şi din zona blocurilor BR5A şi BR4A, de pe strada Feroviarilor.

Citit 1995 ori Ultima modificare Marți, 25 Octombrie 2016 00:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.