Când se MUTĂ Ecosalul de pe strada Nufărului | Studiu de fezabilitate pentru sediu nou

Când se MUTĂ Ecosalul de pe strada Nufărului | Studiu de fezabilitate pentru sediu nou
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a aprobat elaborarea unui studiu de fezabilitate în vederea relocării celor trei sedii ale serviciului public Ecosal în cartierul Barboşi. Actualmente, serviciul de salubrizare funcţionează pe strada Anghel Saligny nr. 1 (atelier, magazie piese, magazie echipamente de protecţie, hală, birouri), strada Nufărului, nr. 24-26 (birouri, vestiare şi duşuri, magazie, hala depozitare materiale antiderapante, depozit materiale de construcţie, staţie carburanţi) şi strada Brăilei nr. 7A (sediu administrativ).

Costul total al studiului de fezabilitate este de 130.000 de lei, iar terenul pe care urmează să fie realizată investiţia este pe strada Lunca Siretului, din cartierul Barboşi, cu o suprafaţă totală de 2,7 hectare. "Nu ştim încă data la care ne vom putea muta sediile acolo. Momentan, se va face un studiu de fezabilitate, pentru că acel teren aparţine Liceului auto. Din câte am înţeles, aceştia vor păstra o parte din teren, iar restul va fi dat municipalităţii, pentru transformarea în sediu al Ecosal. Cert este că ne dorim mutarea sediului, pentru a evita reclamaţiile venite din partea gălăţenilor, pe fond de zgomot şi miros neplăcut", ne-a declarat Mirela Furtună, directorul Ecosal Galaţi.

Termenul de realizare a studiului de fezabilitate este de 90 de zile de la data încheierii contractului, ceea ce înseamnă că în primele luni ale anului următor am putea afla cât va trebui să investească Primăria în relocarea sediilor serviciului de salubrizare.

Citit 3605 ori Ultima modificare Duminică, 13 Noiembrie 2016 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.