Achiziţie publică DIRECTĂ a Primăriei Galați | Cine face documentaţia pentru apa caldă şi căldura Cartierului Micro 19

Achiziţie publică DIRECTĂ a Primăriei Galați | Cine face documentaţia pentru apa caldă şi căldura Cartierului Micro 19
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Studiul de fezabilitate pentru „Realizarea unei surse de producere şi distribuţie energie termică pentru cartierul Micro 19” va fi realizat de ATH Energ SRL, contra sumei de 48.000 de lei fără TVA. Anunţul de atribuire directă a acestui contract a fost postat de Primăria municipiului Galaţi pe portalul propriu. Trebuie spus că aceeaşi firmă a realizat şi „Strategia locală de alimentare cu energie termică a municipiului Galaţi”, aprobată în ianuarie 2015 de aleşii locali, document pentru care tot Primăria i-a plătit ATH Energ SRL 160.102 lei.

Reamintim că Primăria municipiului Galaţi a mai plătit un document „Studiu strategie pentru alimentare cu căldură a municipiului Galaţi” şi a fost realizat (prin încredinţare directă) de SC Chimenerg Invest SRL, contra sumei de 74.400 de lei, bani publici. Şi că o altă strategie de încălzire în sistem centralizat, de această dată gratuită, a fost promisă de primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu.

Rămâne de văzut, de îndată ce studiul de fezabilitate va fi realizat, în cât timp va fi pus în aplicare şi dacă, aşa cum promitea edilul urbei, Micro 19 ar putea deveni primul cartier independent din punct de vedere termic, graţie unui proiect pilot.

Citit 1845 ori Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2016 20:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.