În noaptea dintre ani, patru focuri de artificii şi concert Compact, la Tecuci

În noaptea dintre ani, patru focuri de artificii şi concert Compact, la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În vreme ce Primăria municipiului Galaţi abia aşteaptă ofertele pentru petrecerea în aer liber din noaptea dintre ani, municipalitatea tecuceană a definitivat deja programul de Revelion. În acest an, tecucenii nu vor mai avea parte, ca în anii trecuţi, de Adelina Pestriţu, dar vor primi patru focuri de artificii, şi un concert cu o trupă de top - Compact.

"În seara de Revelion este programat un spectacol contractat de Casa de Cultură, în valoare de 100.000 de lei. Ne-am dorit foarte mult ca focurile de artificii să fie şi în cartierele mărginaşe, din respect pentru oameni, şi de aceea vom avea patru focuri de artificii, în patru puncte ale oraşului. Va fi un spectacol de patru ore, cu invitat principal formaţia Compact, doi artişti din Republica Moldova şi doi din zona Buzăului, de muzică etno. Dar cred că atracţiile serii vor fi trupa Compact şi focurile de artificii", ne-a declarat primarul Tecuciului, Cătălin Constantin Hurdubae.

Ar mai fi de spus că pe 23 decembrie va fi organizat în faţa Casei de Cultură din Tecuci un spectacol de obiceiuri tradiţionale şi colinde de Crăciun.

Ce PETRECERE PUBLICĂ ne pregăteşte Primăria Galați de REVELION și câți BANI au fost alocați - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 2860 ori Ultima modificare Luni, 19 Decembrie 2016 23:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.