CRISTIAN DIMA, secretar de stat în Guvernul Grindeanu. În ce minister va activa

CRISTIAN DIMA, secretar de stat în Guvernul Grindeanu. În ce minister va activa
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Gălăţeanul Cristian Dima a fost numit în funcţia de secretar de stat în Guvernul Grindeanu. Consilierul local Cristian Dima, președintele executiv al ALDE Galați, a fost numit secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, conform unei decizii publicate, vineri, 20 ianuarie, în Monitorul Oficial al României. Cristian Dima a mai activat, timp de cinci luni, în Guvernul Ponta, fiind consilier personal al ministrului Mediului de atunci, Graţiela Leocadia Gavrilescu.

Cristian Dima s-a remarcat ca om de afaceri, dar şi ca politician, în calitate de consilier local şi preşedinte executiv al ALDE. La nivel guvernamental, Cristian Dima a mai îndeplinit, în 2015, funcţia de consilier personal al ministrului Mediului din acea perioadă, Graţiela Leocadia Gavrilescu.

Prin aceeaşi decizie a premierului Grindeanu care îl priveşte pe Cristian Dima, au mai fost numiţi ca secretari de stat Cristian Cosmin, la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi Cirprian Lucian Roşca, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Citit 10555 ori Ultima modificare Vineri, 20 Ianuarie 2017 23:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.