DEMITEREA lui PICU ROMAN, cerută în Consiliul Local Galați

DEMITEREA lui PICU ROMAN, cerută în Consiliul Local Galați
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Fostul PSD-ist Ionel Petrea a cerut ieri, în Consiliul Local, demiterea viceprimarului UNPR Picu Apostol Roman, pentru filmuleţul care a ajuns subiect de pamflet la Digi24. În clipul cu pricina, Picu Roman, îmbrăcat într-un trening fosforescent, manipulându-şi telefonul mobil, acuză, printre altele, că preşedintele Klaus Iohannis „urăşte poporul român”.

„Afirmaţiile făcute în acest videoclip de dl Picu Roman, aduc o atingere intereselor gălăţenilor. Cred că se impune demararea procedurilor privind demiterea din funcţia de viceprimar a dlui Picu Roman. Închei rugându-vă, stimaţi consilieri, să nu puneţi interesele de partid, să nu puneţi calculul privind majoritatea din CL, înaintea intereselor şi onoarei gălăţenilor”, a spus Petrea.

Aleşii n-au comentat nimic, iar primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, s-a arătat rezervat faţă de clipul incriminat: „Nu sunt eu cel care să mă erijez acum într-un judecător al dlui Picu pentru nişte declaraţii făcute într-un mediu privat - cred că domestic pentru dumnealui - care nu implică cu absolut nimic statutul dlui de viceprimar al Galaţiului! E poziţia dlui! Eu, din punct de vedere al primarului, atâta timp cât nu a fost implicată Primăria, ce declaraţii face omul în timpul liber… e o opinie politică”.

Citit 20693 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2017 22:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.