O nouă generaţie la şefia PNL, dar agreată de Dobre şi Toader

O nouă generaţie la şefia PNL, dar agreată de Dobre şi Toader
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Chiar dacă în mediul politic circulau, de mai multă vreme, informaţii conform cărora liberalii Victor Paul Dobre şi Mircea Toader nu se mai agreează, ieri, cei doi membri ai PNL au ieşit împreună într-o conferinţă de presă. Mai mult, fostul deputat Mircea Toader a avut un discurs aproape tras la indigo cu al deputatului Victor Paul Dobre, preşedintele PNL Galaţi, când s-a pus problema preluării partidului de către o nouă generaţie de politicieni.

„Este întotdeauna un moment al schimbării de generaţii, dar vreau să văd ce generaţie vine. Cei care îşi asumă eventuala conducere şi dovedesc prin capacităţile lor, prin program, că pot să conducă filiala vor avea şi sprijinul meu”, a declarat Mircea Toader, care a adăugat că ar putea candida pentru o funcţie de conducere „în condiţia în care nu există niciun candidat capabil”.

În ceea ce priveşte viitoarele alegeri interne, Mircea Toader a declarat că nu susţine ideea ca acestea să fie organizate după principiul „de jos în sus”, aşa cum se doreşte, ci pornind de la vârf: „La ora actuală, este o criză de conducere. Dacă ne alegem de jos în sus, sigur că din punct de vedere democratic este corect, însă dacă viziunea preşedintelui nu este aceeaşi cu a celor de jos, iar vom avea probleme".

Citit 6630 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Februarie 2017 12:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.