Cu sau fără sistem centralizat de termoficare? Primarul îi consultă pe gălăţeni pe Facebook

Cu sau fără sistem centralizat de termoficare? Primarul îi consultă pe gălăţeni pe Facebook
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Zilele acestea, municipalitatea va comunica oficial dacă îşi mai doreşte menţinerea sistemului centralizat de termoficare sau îi va subvenţiona pe oameni pentru a-şi pune la punct un sistem alternativ de încălzire şi apă caldă.

Primarul Ionuţ Pucheanu le-a cerut, ieri, gălăţenilor, pe Facebook, să spună pentru care dintre cele două variante ar trebui să opteze autorităţile. "Este momentul să luăm o decizie în ceea ce priveşte furnizarea agentului termic în sistem centralizat. An de an, gălăţenii au scos din buzunar aproximativ 12 milioane de euro pentru menţinerea acestui sistem şi, de multe ori, oamenii nu au avut confort. Ce credeţi că ar trebui făcut? Să menţinem actualul sistem, care va genera în continuare aceleaşi costuri plus altele noi (pentru modernizare), soluţie care presupune - în timp - aceleaşi neajunsuri corespunzătoare traiului la comun sau acordarea unui ajutor financiar din partea Primăriei care să îi ajute pe cei racordaţi la sistemul centralizat să devină independenţi?", a scris, pe reţeaua de socializare, edilul.

"Suntem la fundul sacului. Trebuie luată o decizie", spunea, răspicat, la dezbaterea publică de săptămâna trecută, Ionuţ Pucheanu. Cei mai mulţi dintre cei care au ales să ofere un răspuns au indicat cea de-a doua variantă.

Citit 8992 ori Ultima modificare Luni, 06 Martie 2017 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.