O nouă SURPARE, pe o stradă foarte circulată din Galaţi. Când va fi remediată problema

O nouă SURPARE, pe o stradă foarte circulată din Galaţi. Când va fi remediată problema
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Deşi ne-am obişnuit să vedem zeci de gropi pe străzile din Galaţi, „monştrii” care apar pe mijlocul unui traseu important din oraş, încă ne mai sperie.

De această dată, o nouă baliză separatoare s-a strecurat pe strada Navelor, lângă staţia de autobuze de la Spicul, avertizând şoferii că s-a produs o surpare de teren pe mijlocul străzii, iar groapa în diametru de aproximativ 40 de centimetri s-a umplut cu apă fiind un adevărat pericol în trafic. Şoferii sunt nemulţumiţi de nenumăratele gropi care tot apar pe străzi. „Această baliză a apărut recent, dar incomodează traficul şi aşa destul de aglomerat în această zonă. Ne-am dori să ştim din ce motiv apar atât de multe gropi pe mijlocul străzilor şi când vor fi acoperite”, ne-a mărturisit Marius Costoiu, un şofer în vârstă de 40 de ani.

Veşti bune de la Primărie

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Primăriei, Emanuela Turcu, în zona respectivă s-a produs o surpare, dar în timpul apropiat se va remedia problema. „Zona a fost semnalizată şi se va interveni imediat ce vreme o va permite. Dacă ploile se opresc, lucrările se vor face pe parcursul săptămânii viitoare”. 

Citit 4951 ori Ultima modificare Vineri, 21 August 2015 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.