Cine poate BENEFICIA de o LOCUINŢĂ de la Primăria Galaţi. VEZI LISTA

Cine poate BENEFICIA de o LOCUINŢĂ de la Primăria Galaţi. VEZI LISTA
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Consiliul Local a aprobat tabelul nominal cu familiile care întrunesc criteriile de atribuire a unei locuinţe aflate în administrarea Primăriei. Potrivit documentelor care însoţesc hotărârea, comisia specială numită în acest scop a analizat totalul de 1.019 dosare depuse şi a stabilit că un număr de 220 de familii au întrunit criteriile stabilite de aleşii locali printr-o serie de hotărâri.

Aceste criterii, pe baza cărora se fac punctajele, vizează condiţiile de locuit ale solicitantului, starea civilă, studiile, veniturile, starea de sănătate şi dacă există sau nu datorii la bugetul local. Hotărârea precizează că, dacă la momentul încheierii contractului de închiriere sau a procesului verbal de predare - primire a locuinţei, solicitantul şi/sau membrii familiei care locuiesc şi gospodăresc împreună nu mai îndeplinesc criteriile avute în vedere la includerea pe lista de priorităţi, aceştia îşi pierd dreptul de a beneficia de o locuinţă din fondul locativ de stat.

Primul pe listă este Valentin Manole, al cărui dosar, depus în ianuarie 2002, a acumulat 89 de puncte. El este urmat de Lăcrămioara-Aura Costin, pe al cărei dosar este trecută data de 24 septembrie 2015, şi a acumulat 85 de puncte. Ultima pe listă este Daniela Cojocaru - zece puncte, pentru dosarul depus în octombrie 2014.

VEZI AICI LISTA

Citit 11930 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2015 16:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.