Când va fi asfaltată toată strada Traian
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Când va fi asfaltată toată strada Traian
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

„Când se va asfalta strada Traian de la Metro spre Baia Comunală, vine frigul?”, ne întreabă insistent, şi pe bună dreptate, gălăţenii. Mai ales că, în mare parte, lucrările la reţelele edilitare s-au încheiat.

Biroul de presă al Primăriei Galaţi ne-a comunicat că, pe strada Traian, există două tronsoane finalizate integral, cele cuprinse între străzile Tecuci – Eroilor şi Eroilor – Basarabiei. Vestea bună este că, potrivit Primăriei, pe tronsonul Metro – strada Alexandru Măcelaru, lucrările se vor finaliza până pe data de 10 decembrie 2015.

Biroul de presă al municipalităţii ne-a comunicat că pe tronsonul Al. Măcelaru – Rizer, anul acesta va fi scoasă linia de tramvai şi va fi refăcut provizoriu pavimentul din piatră cubică. Asfaltarea segmentului este programată pentru primăvara lui 2016.

Pe tronsonul Rizer – Basarabiei, aşa cum v-am mai informat, au fost identificate câteva zone afectate de tasare. "A fost demarată procedura de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de înlăturare a efectelor tasării, procedură care se află în etapa evaluării ofertelor. Numai după execuţia lucrărilor de stabilizare a solului, se va trece la asfaltare, operaţiune programată tot în primăvara anului viitor", ne-a informat Primăria Galaţi.

Citit 4336 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2015 15:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.