STRĂZI INUNDATE şi pene de curent din cauza PLOII

STRĂZI INUNDATE şi pene de curent din cauza PLOII
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vremea rea din ultimele zile şi-a arătat colţii mai mult decât în privinţa temperaturilor scăzute şi a precipitaţiilor. În nordul judeţului Galaţi, ploaia şi în unele zone vântul au dus la probleme care le-au dat de furcă autorităţilor.

Astfel, la Tecuci, apele acumulate au dus, sâmbătă, la inundarea a trei gospodării, a două străzi şi a unui beci, pompierii fiind solicitaţi pentru a interveni. Echipajele ISU şi cele ale Electrica au avut de furcă şi din pricina vântului, care, tot în nordul judeţului, a lăsat în beznă mai multe locuinţe. S-a întâmplat la Poiana, din cauza ruperii a patru stâlpi de medie tensiune.

"Aceste avarii au dus la afectarea a patru posturi de transformare de medie şi joasă tensiune, fiind afectaţi mai mulţi consumatori din comună. Echipajele de la Electrica au intervenit, sâmbătă şi duminică, pentru remedierea avariilor, astfel încât toţi consumatorii să poată beneficia cât mai repede de energie electrică", a subliniat maior Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor, judeţul Galaţi s-a aflat sub cod galben de inundaţii, până duminică la ora 16,00, sub atenţionarea meteorologică aflându-se, printre altele, şi râurile Bârlad - bazinul mijlociu şi inferior (în judeţele Bacău, Vaslui şi Galaţi) şi afluenţii mici ai Siretului şi Prutului.

Citit 2123 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie 2015 02:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.