O NOUĂ AVARIE CET/ Sute de gălăţeni rămân FĂRĂ CĂLDURĂ şi APĂ CALDĂ

O NOUĂ AVARIE CET/ Sute de gălăţeni rămân FĂRĂ CĂLDURĂ şi APĂ CALDĂ
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Căldura şi apa caldă vor fi sistate, miercuri, pentru câteva sute de gălăţeni care locuiesc în centru şi zona veche a oraşului, dar şi instituţii, din cauza unei avarii înregistrate la o magistrală a Electrocentrale, de pe strada Nicolae Bălcescu.

„În data de 23.12.2015, între orele 8,00 - 19,00, Electrocentrale va sista furnizarea de energie termică în SACET pentru PT Policlinică, PT Cristal, PT A, PT Facultatea de Chimie, PT M. Bravu. Celelalte 125 de puncte termice vor rămâne alimentate cu energie termică. În această perioadă se vor efectua lucrări de remediere avarie la conductele Dn 400 mm - Bretea Centru II de pe strada N. Bălcescu. Ne cerem scuze, pe această cale, pentru disconfortul creat consumatorilor racordaţi la cele cinci puncte termice, asigurându-i că depunem toate eforturile pentru a relua furnizarea energiei termice în cel mai scurt timp”, a transmis Dorin Ciobotaru, directorul tehnic al CET.

Potrivit Calorgal, sistarea căldurii şi apei calde va afecta aproximativ 450 de consumatori. „Noi aşteptăm ca cei de la Electrocentrale să lucreze cu operativitate şi să profităm de vremea bună din cursul zilei de mâine”, ne-a declarat Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Calorgal.

Citit 5314 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2023 11:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.