De ce s-au BLOCAT DEMOLĂRILE pentru lărgirea STRĂZII TRAIAN. Explicații OFICIALE

De ce s-au BLOCAT DEMOLĂRILE pentru lărgirea STRĂZII TRAIAN. Explicații OFICIALE
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

De când a început mandatul noului primar, lucrările de lărgire a străzii Traian par să fi înţepenit, iar cele câteva construcţii rămase în picioare printre terenurile eliberate de clădiri atrag inevitabil atenţia. Nu e doar o impresie greşită, ci realitatea, nu s-a mai demolat nimic şi, cel puţin până săptămâna viitoare, situaţia nu se va schimba.

Motivele ni le-a explicat primarul Ionuţ Pucheanu: "Au rămas câteva corpuri de casă în picioare, pentru că autorizaţia de demolare a fost dată pe o cu totul altă suprafaţă decât cea care ar fi trebuit expropriată. Concret, sunt anumite case care aveau lungime de la stradă spre curte de şapte metri, s-a expropriat toată casa, şapte metri, dar autorizaţia de demolare, pentru că de atât aveau nevoie efectiv, a fost dată pe cinci metri din casă, rămânând în picioare doi metri! Lucrarea nu poate merge mai departe, pentru că bucata aia de doi metri se dărâmă, nu poate sta în picioare! Şi a trebuit să refacem toată documentaţia necesară emiterii de noi autorizaţii de demolare pentru tot ceea ce vedeţi în picioare în momentul de faţă, urmând ca, săptămâna viitoare, să demarăm, mai departe, programul de demolare şi de construcţie a străzii. Cred că sunt vreo trei sau patru asemenea situaţii!", a declarat edilul.

Din fericire, situaţia nu are implicaţii juridice şi nici financiare, doar că prelungeşte termenul de execuţie a investiţiei cu aproximativ o lună şi ceva.

"Noi sperăm ca, până la sfârşitul anului, toată strada Traian, cap-coadă, să poată fi redată traficului, de la Metro până în Brăilei", a declarat, optimist, Ionuţ Pucheanu.

Citit 12995 ori Ultima modificare Duminică, 31 Iulie 2016 14:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.