REÎNCEP DEMOLĂRILE! Când vom circula pe patru benzi pe toată STRADA TRAIAN

REÎNCEP DEMOLĂRILE! Când vom circula pe patru benzi pe toată STRADA TRAIAN
Evaluaţi acest articol
(483 voturi)

Demolările pentru lărgirea străzii Traian vor fi deblocate, după ce, în această săptămână, Primăria a emis şi ultima autorizaţie în acest sens. După cum v-am mai informat, primarul Ionuţ Pucheanu a explicat că a fost nevoit să reia toată procedura de autorizare a demolărilor, din cauză că documentaţia fusese greşit întocmită.

Potrivit edilului, SC Electrica va interveni pentru mutarea unui punct trafo şi a câtorva cabluri, lucrare estimată la 1.200.000 de lei. Apoi, firma care a câştigat lucrarea de lărgire a arterei, SC Citadina ’98 SA, cu o ofertă de 3.096.170 de lei, se va apuca de schimbarea magistralei de apă care străbate zona respectivă.

„Strada va rămâne deschisă traficului, pentru că lucrarea se face pe zona caselor demolate, nu pe actualul aliniament stradal. Prin urmare, mari probleme în circulaţie nu vor exista, urmând ca, până în mai anul viitor, cel târziu, toată strada lărgită să poată fi redată circulaţiei pe patru benzi, de la Metro în Faleză. Zona de la Metro la Baia Comunală va fi finalizată până la sfârşitul perioadei octombrie-noiembrie şi va fi redată circulaţiei”, a precizat primarul.

Citit 11398 ori Ultima modificare Luni, 09 Ianuarie 2023 21:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.