Un pacient din Spitalul Judeţean din Galați s-a ARUNCAT ÎN GOL de la etajul opt

Un pacient din Spitalul Judeţean din Galați s-a ARUNCAT ÎN GOL de la etajul opt
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Gest extrem la Spitalul de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Galaţi. Un pacient internat la secţia de Oncologie s-a aruncat în gol de la etajul opt al clădirii. Cadrele medicale de la Urgenţe au fost alertate şi s-au prezentat imediat la faţa locului. „A suferit o politraumă. S-au încercat manevre de resuscitare, dar nu s-a mai putut face nimic. Pacientul a decedat pe loc”, ne-a explicat dr. Lidia Şandru, medic UPU Galaţi.

Bărbatul, în vârstă de 76 de ani, era în evidenţele spitalului de doi ani de zile, fiind diagnosticat cu o tumoare laringială. Cu doar jumătate de oră înainte de a se arunca în gol, pacientul fusese vizitat de una dintre asistentele de pe secţie, dar nu şi-a arătat în nici un fel intenţiile.

În momentul în care bărbatul a decis să facă gestul extrem, cele două infirmiere de pe secţie schimbau un pacient, iar asistenta îi administra tratament unui bărbat transferat de la Bucureşti.  Astfel, bărbatul a profitat şi a  părăsit salonul, a mers în sala de pansamente şi s-a aruncat în gol. „Era internat la noi pentru tratament paleativ. Nu se mai putea face nimic pentru el. Nu a dat nicio secundă semne şi nu a lăsat să se înţeleagă că ar avea de gând să facă un astfel de gest”, ne-a declarat dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Sf. Ap. Andrei" Galaţi.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii criminalişti, care au deschis o anchetă în acest caz şi au şi anunţat familia bărbatului decedat.

Citit 16214 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2023 05:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.