Gălăţenii fac "afaceri" în familie! Un fiu iubăreţ şi-a făcut mama matroană

Gălăţenii fac "afaceri" în familie! Un fiu iubăreţ şi-a făcut mama matroană
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ce pot face un fiu, tânăr şi cu lipici la fete, şi mama lui, femeie în floarea vârstei, ca să aibă un trai îmbelşugat şi fără grija zilei de mâine? Bunăoară, proxenetism şi nu oricum, ci prin exploatarea fetiţelor care încă nu au împlinit vârsta majoratului şi de pe urma cărora se obţin bani frumoşi şi la fel de murdari. Este reţeta pe care au mizat în ultimul an doi gălăţeni, mamă şi fiu, reţetă care le-a băgat în buzunare, oficial, peste 70.000 de lei, dar care le-a adus în cele din urmă şi poliţia la uşă, cu perspectiva câtorva ani buni de puşcărie.

Cel care a pus bazele "afacerii" a fost fiul, de 25 de ani, care de altfel atrăgea şi fetele pe care le punea mai apoi să se prostitueze. Nu cu forţa, ci cu binişorul, convingându-le pe fiecare să îşi vândă trupul în numele iubirii şi al bunăstării comune alături de "iubiţel". În rândul femeilor care i-au picat în plasă au fost şi două minore, susţin poliţiştii care zilele trecute au ajuns la uşa lui şi a mamei, care la vârsta de 47 de ani, avea misiunea de a supraveghea  fetele care îşi vindeau trupurile şi de a colecta banii.

"Cele două persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentate magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale", a precizat subinsp. Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, mama şi fiul vor trebui să renunţe o vreme la lux, ei riscând până la zece ani închisoare.

Citit 7624 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2023 23:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.