Gălăţenii continuă să PETREACĂ de zilele oraşului. A mai rămas o zi de distracţie (PROGRAM)
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Gălăţenii continuă să PETREACĂ de zilele oraşului. A mai rămas o zi de distracţie (PROGRAM)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

În ciuda vântului puternic şi a ploii abundente, mii de gălăţeni au fost prezenţi şi vineri, 2 decembrie, la spectacolele organizate pe faleza superioară


Petrecerea a început tot de la ora 18,00 cu prichindeii de la Şcoala de muzică "Voces", care au impresionat publicul cu talentul şi profesionismul de care au dat dovadă în ciuda frigului. O jumătate de oră mai târziu, şcolile de dans ne-au purtat prin "istorie" cu dansurile de societate oferite timp de un sfert de oră.

De la 18,45, Oana Mogoş, actriţă a Teatrului Dramatic "Fani Tardini", a oferit publicului gălăţean un moment de improvizaţie cum numai ea ştie.

După o jumătate de oră, a urcat pe scenă Trupa Back Dance care parcă a mai încălzit publicul cu mişcările de street dance. Un sfert de oră mai târziu, de la ora 19,30, trupa Spruzzy and Mike Bluff a încântat publicul cu un moment de zile mari.

O oră mai târziu, pe scenă a urcat binecunoscuta Andra care a fost întâmpinată cu ropote de aplauze. Artista a concertat mai bine de 45 de minute şi a cântat împreună cu publicul piese ca "Iubirea schimbă tot", "Inevitabil va fi bine" sau "Floare de nu-mă-uita". De asemenea, artista a cântat şi câteva piese din folclorul românesc, precum "Cântă cucul" sau "Cine iubeşte şi lasă", melodii pe care publicul cu siguranţă s-a mai încălzit puţin.

De la 21,15, pe scenă au urcat cei din trupa B.U.G Mafia, care au avut cu siguranţă un impact asupra gălăţenilor ce iubesc hip hop-ul underground. Piese ca "După blocuri", "Viaţa noastră" sau "Pe coastă" au fost fredonate vers cu vers de fanii trupei.

Reamintim că gălăţenii se mai pot distra încă o zi alături de trupele locale şi nu numai.

Astăzi, 4 decembrie

Va fi seara şlagărului gălăţean. De la ora 18,00, timp de o oră, gălăţenii îl vor putea vedea şi asculta pe Nicu Mihai Orfeu. De la 19,00, vreme de o oră, vor petrece cu Formaţia Tomis Junior. Pe scenă, va urca, de la ora 20,00, formaţia Azur - Nelu Vlad şi invitaţii. O oră mai târziu, de la ora 21,00, timp de 45 de minute, va concerta trupa Sweet Kiss.

Cele cinci zile de petrecere se vor încheia cu un show de lasere şi lumini care va dura un sfert de oră.

(P)

Citit 7351 ori Ultima modificare Duminică, 04 Decembrie 2016 15:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.