UPDATE: INCENDIU la mall

UPDATE: INCENDIU la mall
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

UPDATE, ora 19,30: În urma unui apel la 112, cinci autospeciale de pompieri s-au deplasat la mall-ul de pe Bulevardul Coșbuc. La fața locului, pompierii au constatat că flăcările se manifestau pe acoperișul clădirii și le-au lichidat în doar câteva minute.

Conform purtătorului de cuvânt la ISU Galați, lt. col. Eugen Chiriță, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la o instalație ornamentală.

”S-a intervenit cu promptitudine, iar clienții magazinului nu au avut de suferit. Nu s-a impus evacuarea acestora sau a comercianților. Fumul nu a intrat deloc în interior, motiv pentru care nu s-au declanșat nici alarmele”, ne-a declarat Eugen Chiriță.

La fața locului, a sosit și prefectul Gabriel Panaitescu, care ne-a mărturisit că ”miroase a cablu ars”.

Parcarea mall-ului a rămas în beznă pentru minute în șir, timp în care pompierii și auroritățile abilitate au făcut verificări.


(ora 17,40) În urmă cu câteva minute, un violent incendiu a izbucnit la mall-ul de pe Bulevardul Coșbuc. Cel mai probabil, cauza a reprezentat-o o instalație de Crăciun defectă.

Vom reveni cu amănunte.


Comunicat oficial Shopping City Galați:

„Din cauza unui scurtcircuit, instalatia de lumini situata pe fatada centrului comercial a luat foc. Echipa mall-ului a luat imediat masuri, oprind incendiul in mai putin de 5 minute cu ajutorul extinctoarelor si anuntand echipajul de pompieri, care, in momentul in care a ajuns la fata locului a constatat stingerea flacarilor.

Mentionam ca nicio persoana nu a fost ranita, iar activitatea centrului comercial si a publicului nu a fost afectata.

Siguranta vizitatorilor nostri este o prioritate pentru noi, astfel ca suntem pregatiti in orice secunda cu cele mai avansate solutii de protectie, pentru ca cei care ne treg pragul sa se afle intotdeauna in siguranta.

Citit 78993 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2023 23:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.