UPDATE - Cine deszăpezeşte mai cu spor? VOTEAZĂ pe Facebook cetăţeanul model! (FOTO şi VIDEO)

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

UPDATE | O diplomă de „Cetăţean model”, decernată de cotidianul „Viaţa liberă” autorului fotografiei care va primi, până luni, 16 ianuarie, ora 10,00, cele mai multe like-uri în albumul creat pe Facebook - CLICK AICI! Acesta este premiul pe care îl punem în joc la concursul de fotografie „Cine deszăpezeşte mai cu spor”, pe care l-am lansat joi, în ediţia on-line a ziarului nostru.

O provocare pentru toţi gălăţenii cu spirit civic sau, mai simplu, cu bun-simţ, care înţeleg că deszăpezirea trotuarelor şi a aleilor din jurul societăţilor sau instituţiilor stă în puterea lopeţilor lor. Tocmai de aceea, i-am invitat pe gălăţeni să ne trimită instantanee cu implicarea lor în deszăpezirea trotuarelor şi a aleilor aferente imobilelor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

Mulţumim pentru fotografiile trimise până acum, şi aşteptăm în continuare, până vineri, 13 ianuarie, ora 17,00, fotografii pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe Facebook, CLICK AICI.

Concursul va fi permanentizat pe durata iernii şi, la fiecare nouă ninsoare, vom pune la bătaie o nouă diplomă de "Cetăţean model" la deszăpezire.

Votaţi cine deszăpezeşte mai cu spor!


Concurs de fotografii: Să vedem cine deszăpezeşte mai cu spor! Cotidianul „Viaţa liberă” lansează o provocare pentru toţi gălăţenii cu spirit civic sau, mai simplu, cu bun-simţ, persoane fizice sau persoane juridice, care înţeleg că deszăpezirea trotuarelor şi a aleilor din jurul societăţilor sau instituţiilor stă în puterea lopeţilor lor. Vă invităm să ne trimiteţi instantanee cu implicarea dumneavoastră - cetăţeni sau firme - în deszăpezirea trotuarelor şi a aleilor aferente imobilelor în care locuiţi sau vă desfăşuraţi activitatea.

Competiţia fotografică porneşte tocmai de la editorialul publicat ieri în ziarul nostru „… sau poate nu vrei la zăpadă”, în care subliniam că deszăpezirea nu e doar obligaţia autorităţilor, ci şi a noastă, a cetăţenilor. Şi, ca dovadă, publicăm fotografiile în care jurnaliştii de la „Viaţa liberă” au ieşit la deszăpezire în faţa sediului ziarului nostru.

Aşteptăm fotografiile pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe Facebook, CLICK AICI

”Spiritul civic se învață de mic. A fost o joacă plăcută și care a adus multă fericire”, ne-a transmis Dumitrașcu Laura Beatrice:

Deszăpezire Blaster Service IT. Foto Arghiri Lucian:

IC Frimu, Strada Măgura, nr.6, bl. P6A, sc. 5 (Octavian Relu Panait):

”Faină inițiativa, mă pregăteam să vă sugerez și eu o acțiune de acest fel! Așa arată trotuarul din fața magazinului Simm'S Computer Center, la blocul S3B. Păcat că nu avem unde încărca zăpada strânsă din parcare și de pe trotuar”, ne-a transmis Florin Staicu (Simm'S Computer Center):

Imagini și ”un film despre metoda noastră inedită de deszăpezire a curții”, Ivas:

”Alexandra - cetățean model” - Gavrilă Ana Maria

”O seara de neuitat !!!! Bloc Doja1 si Bloc Doja2 : proprietari ai apartamentelor ajutati de un buldoexcavator privat al firmei Mircris Terasier (platit de Asociatia de locatari 873 deci de noi locatarii) au reusit sa deszapezeasca strada Cluj la nr 45 si strada Gheorghe Doja nr 75 cu zeci de locuri de parcare !!! Unii nu au participat cu scuze plauzibile altii poate au stat dupa draperii dar nu s-au distrat cat am facut-o noi la miscarea de 2 ore si jumatate !!!! La sfarsit un pahar de vin fiert cu multumirile de rigoare lui Mihaela Milea :)!! Aici a fost momentul cheie :)))!

Cei ce au facut miscare : Ionut Cojocaru Simone Bassetto Milea Ciprian Cojocaru Constantin CrisTi Bra Dentaurum Laborator Dentar Galati (Cazacu Ion) Braniste George , Soaica Marian , Candrea Octavian , Coman Daniel , familia Ionita , Botez Florin !

Acum deja vecini de la alte blocuri au sosit ca mustele la ...miere...

Asta nu inseamna ca Primaria nu si-a facut treaba pentru ca strada era practicabila . Am dorit locurile de parcari si strada eliberata de mormanele de zapada !” (Cojocaru Constantin):

Cel mai harnic locatar din zona Micro 39C, bloc C9, sc 5”, Magda Daventini:

 Ionel Tonița:

”Nepoțelul de 2 ani deszăpezește curtea casei”, ne-a transmis Aurora Ungureanu:

”Spiritul civic se obține de mici” (Luminița Baraghin):

Deszăpezire în echipă de câte doi” (Mihai Geo):


O micuță gospodină” (Popa Georgiana):

”Până să vină tati de la serviciu, Victor, cu fărașul de plastic, a făcut pârtie, să poată trece prin noianul de zăpadă din fața blocului.” | Victor Antoniciuc, bloc DJ, Țiglina II

 

Citit 9002 ori Ultima modificare Duminică, 15 Ianuarie 2017 16:37

9 comentarii

 • postat de Mariuca Vineri, 13 Ianuarie 2017 14:31 100.98.10.*** Link la comentariu
  0
  4

  Eu ii apreciez pe toti cei care dau dovada de spirit civic, fie ca sunt mari sau micuti.
  Mi se pare aiurea sa comentezi doar in batjocura desi Viata libera a initiat acest "concurs" cu buna credinta si se pare ca majoritatea galatenilor au inteles exact mesajul.
  Sunt galateanca desi de cativa ani nu mai locuiesc aici dar imi pare rau cand vad cat de carcotasi sunt cei care posteaza tot felul de lucruri.
  La multi ani galateni oriunde v-ati afla!

  Raportează
 • postat de george Vineri, 13 Ianuarie 2017 12:33 188.252.31.*** Link la comentariu
  1
  2

  Te-ai ajuns mai Matusalem ... tu de care ai, cu 4 sau cu 6 roti?
  Cu siguranta e mai frumoasa o socializare la zapada decat din living pe fb ... sau trebuia sa scriu "din sufragerie"?

  Raportează
 • postat de Galatean Joi, 12 Ianuarie 2017 20:52 5.13.211.*** Link la comentariu
  6
  2

  Prosti mai sunteti!!!!!!!!!! Ca sa iesi din parcare minim de dezapezire - acum TU idiot care ai dezapezit bine un loc de parcare ai luat locul altuia care a facut acelasi lucru. Presupun ca la cat de destepti sunteti unii credeti ca vi se cuvine!!!!!!!! Poate pe aceiasi logica daca a-ti dezapezit in fata scarii poate numai voi aveti dreptul sa iesiti din bloc????!!!!!!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de valll Joi, 12 Ianuarie 2017 13:16 109.102.131.*** Link la comentariu
  2
  6

  Eu dau premiul intai lui "i love gl" .care ata ce efecte genereaza inteligenta cu care au condus astiaorasul si Romania, de 27 de ani. Babilonia cuprinde Romania!

  Raportează
 • postat de CETATEAN Joi, 12 Ianuarie 2017 09:14 89.137.230.*** Link la comentariu
  0
  8

  Ca si madam Firea important este televizatul la tot ceea ce face si nu sa faca ceva fara trambite si poze ,imagini din care sa intelega cetatenii,CAT DE HARNICA SI PREZENTA ESTE EA. TOTI CU ACEEASI MARCA ,MINCIUNA SI FORMALISMUL SI......NU ESTE CAZUL SA MA COBOR PANA LA EI.

  Raportează
 • postat de buff Joi, 12 Ianuarie 2017 00:16 5.13.234.*** Link la comentariu
  16
  12

  dati ma la lopata ca prostii, eu unul platesc impozit la stat, si statul a dat bani la firme particulare sa faca dezapezirea, cum mama masi patroni se imbogatesc pe banii nostri si noi dam la lopata, ma ce oameni buni(prosti) suntem noi romanii.

  Raportează
 • postat de i love gl Miercuri, 11 Ianuarie 2017 22:50 89.137.139.*** Link la comentariu
  10
  12

  Un vecin mi-a ocupat locul de parcare dupa ce l-am dezapezit. a stat la panda si cu toate ca am lasat semn s-a dus acolo desi era loc langa dar al meu era cel mai curat si el nu a dat la lopata deloc. E corect si frumos asa ceva? Sa spuna cetatenii corecti ai acestui oras mort.

  Raportează
 • postat de Matusalem Miercuri, 11 Ianuarie 2017 19:29 108.245.201.*** Link la comentariu
  8
  13

  Asa se da zapada la voi acolo in UE ? Cu " lopatca" ca pe vremea lui Pazvante ? De "snow blower " ati auzit ? Sau atv ?
  Drum bun catre comuna primitiva , si tot inainte tovarasi , ca inainte era mai bine .

  Raportează
 • postat de omul de zapada Miercuri, 11 Ianuarie 2017 15:24 84.117.42.*** Link la comentariu
  7
  32

  Intra in concurs si poze cu masinile celor care ne-au luat locul de parcare pe care l-am deszapezit proaspat?

  Raportează