Au murit din cauza FRIGULUI. Primele victime înregistrate în județul Galați

Scris de  Miercuri, 11 Ianuarie 2017 18:30
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Frigul a făcut primele victime în judeţul Galaţi. Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din localitatea Pleşa, a fost găsit decedat într-o magazine din curtea casei. Din păcate, medicii veniţi la faţa locului nu l-au mai putut salva. Conform Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, bărbatul a decedat din cauza hipotermiei.

Un alt echipaj al ambulanţei a intervenit în Galaţi pentru un bărbat în vârstă de 65 de ani, găsit de vecini căzut în curtea casei. Se pare că bărbatul a făcut un stop cardio-respirator în timp ce îşi curăţa zăpada din curte. Cadrele medicale au declarat decesul după zeci de minute în care au încercat să îl resusciteze.

Citit 2718 ori Ultima modificare Joi, 12 Ianuarie 2017 00:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.