Alţi doi gălăţeni au MURIT din cauza GERULUI

Alţi doi gălăţeni au MURIT din cauza GERULUI
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un bărbat în vârstă de 48 de ani şi o femeie în vârstă de 82 de ani şi-au pierdut viaţa din cauza gerului. Bărbatul era din comuna gălățeană Cosmeşti, iar femeia din Piscu. Ambii au fost găsiţi, în stare de hipotermie, în propriile locuinţe neîncălzite. Bărbatul a fost dus la Spitalul Municipal "Anton Cincu" Tecuci, unde a murit la scurtă vreme de la internare. Nici pentru femeie, medicii de la Spitalul Judeţean Galaţi nu au putut să facă nimic pentru a o salva.

"Două decese prin hipotermie au fost confirmate, luni, 16 ianuarie, pe raza judeţului nostru. Decesul bărbatul a survenit în urma insuficienţei mai multor organe şi a şocului hipotermic. Acesta era cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. Pentru femeie, cauzele decesului sunt şoc hipotermic, hipotermie accidentală şi accident vascular cerebral ischemic parietal stâng”, a precizat Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.

În momentul în care a fost găsit de echipajul de ambulanţă, bărbatul din comuna Cosmeşti avea o temperatură a corpului de doar 27 de grade Celsius, potrivit directorului Serviciului de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

De la începutul anului, trei persoane din judeţul Galaţi şi-au pierdut viaţa din cauza frigului

Citit 3938 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2023 07:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.