Chiria plătită în avans nu vă scapă GARAJUL de DEMOLARE
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Chiria plătită în avans nu vă scapă GARAJUL de DEMOLARE
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Primăria municipiului Galaţi are în derulare mai multe planuri de restructurare urbană, dar, cu toate acestea, nu a renunţat, deocamdată, la niciunul dintre contractele cu deţinătorii de garaje. Şi nici nu a refuzat să încaseze sumele datorate de aceşti gălăţeni!

Faptul că unii dintre cetăţeni au ales să achite chiria pe tot anul pentru terenul pe care se află garajul nu îi pune însă la adăpost de o eventuală demolare a construcţiei.

După cum am aflat de la Primăria Galaţi, în momentul în care va decide concretizarea unui plan de restructurare urbană, municipalitatea va rezilia contractele cu deţinătorii de garaje din zona vizată şi va trece la demolări. Cei care au plătit în avans pentru tot anul vor avea de ales, de la momentul rezilierii contractului, fie să-şi recupereze cash suma rămasă, fie ca aceasta să fie transferată în contul lor de la taxe şi impozite locale, urmând să fie scăzută din sumele viitoare de plată.

Oricum, primarul Ionuţ Pucheanu rămâne consecvent deciziei anunţate de a nu demola nimic înainte de a avea o investiţie concretă de pus în loc, documentele legale şi banii necesari planului de restructurare urbană.        

Citit 10351 ori Ultima modificare Luni, 27 Februarie 2017 01:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.