McDonald's Galaţi, ÎNCHIS. Află până când și care este motivul
Foto: Foto ”Viața liberă”, Anca Melinte

McDonald's Galaţi, ÎNCHIS. Află până când și care este motivul
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Gălăţenii care se dau în vânt după produsele McDonald's vor trebui să-şi pună pofta-n cui, şi să aştepte până când le vor putea savura din nou. Şi asta pentru că restaurantul lor preferat a fost închis pentru cel puţin cinci săptămâni.

„Redecorăm pentru tine! Te aşteptăm în curând într-o nouă atmosferă.”, se poate citi pe bannerul prins pe gardul de protecţie care înconjoară, ca o cazemată, zona restaurantului. Înfofolit în folie de plastic, toboganul duce dorul copiilor. La fel şi tramvaiul care a rămas fără geamuri. Curtea adăposteşte utilaje şi maşini cu materiale de construcţie, iar în clădire se lucra de zor în această seară.

Potrivit panoului de şantier, este vorba despre o „remodelare restaurant McDonald's Galaţi”, antreprenor este SC Bazalt Construct SRL, termenul de execuţie a lucrărilor fiind de cinci săptămâni. Autorizaţia de construire a fost obţinută încă din decembrie 2016 de la Primăria Galaţi. Data de începere a lucrărilor a fost 6 martie, iar data de finalizare trecută pe panou este 15 aprilie 2017.

Citit 53505 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2023 08:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.