Imprimă această pagină

UPDATE - Focuri de armă în Micro 19

UPDATE - Focuri de armă în Micro 19
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

UPDATE, luni, 20 martie - Bărbatul reținut în cursul zilei de duminică, 19 martie, va fi pus în libertate, după ce judecătorii au respins luni după-amiază, 20 martie, propunerea de arestare preventivă. Caciu Constantin a fost pus sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.


UPDATE ora 19,25 - Suspectul a fost reținut în urmă cu puțin timp în baza unei ordanțe emisă de procuror pentru 24 de ore. El urmează sa fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Un gălăţean violent, cu multiple probleme cu legea, a fost, duminică după-amiază, protagonistul unei urmăriri finalizate cu focuri de armă. Poliţiştii de la Secţia 3 l-au interceptat în trafic pe cel care deja era în atenţia autorităţilor pentru alte infracţiuni şi care îl aduseseră sub control judiciar. Fuga de poliţie l-ar putea trimite după gratii.

Un individ cu un bogat trecut infracţional a fost oprit duminică după-amiază cu forţa pe o stradă din Micro 19 după ce a refuzat să tragă pe dreapta la semnalele poliţiştilor aflaţi într-o misiune pe linie rutieră. Cel care a fost nevoit să facă uz de arma din dotare a fost un agent al Secţiei 3, aflat de serviciu pe strada Costache Conachi. Poliţistul ar fi făcut semnele regulamentare pentru a opri Fordul Mondeo la volanul căreia se afla o mai veche cunoştinţă a oamenilor legii, un gălăţean de 35 de ani, despre care ştiau că nu deţine permis de conducere. Cel aflat la volan a ignorat semnalele a accelerat.

„Unul dintre agenţii de poliţie aflaţi în misiunea pe linie rutieră a făcut uz de arma din dotare, trăgând trei focuri de armă pentru a opri maşina la volanul căreia se afla un bărbat ce nu deţine permis de conducere şi care se află sub control judiciar. Acesta a fost oprit şi condus la Secţia 3, pentru audieri”, a precizat ag. Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Motivul pentru care individul, cunoscut ca certat cu legea, se afla sub control judiciar, îl constituie o acuzaţie de lovire şi alte violenţe, el fiind în prezent judecat într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Galaţi şi care va avea următorul termen pe 28 martie. Ca urmare a incidentului de duminică, gălăţeanul aflat în evidenţe şi cu alte antecedente violente, ar putea fi supus unei măsuri mai aspre dacă anchetatorii vor solicita arestarea sa. El va fi cercetat şi pentru conducere fără permis.

Citit 30910 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2023 08:55

Mariana Constandache