UPDATE | Copiii unei gălăţence, MĂCELĂRIȚI cu CIOCANUL de tată
Foto: În imagine, Cristinela şi Bidhya, la venirea pe lume a gemenilor | Sursa foto: Facebook - pagina personală

UPDATE | Copiii unei gălăţence, MĂCELĂRIȚI cu CIOCANUL de tată
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE | O crimă oribilă a avut loc sâmbătă seara, 18 martie, în casa în care o femeie, originară din judeţul Galaţi, locuia cu iubitul ei, un cetăţean indian, şi cu cei doi gemeni, în vârstă de un an. După ce şi-a lovit copiii cu un ciocan în cap, bărbatul a fugit, dar a fost capturat de poliţişti.

Cristinela Datcu, originară din Bereşti, judeţul Galaţi, şi Bidhya Sagar Das (33 ani), cetăţean indian stabilit la Londra, formau un cuplu de câţiva ani şi erau părinţii a doi gemeni, pe care îi numiseră Maria şi Gabriel.

Venirea pe lume a celor doi copii, în urmă cu un an, nu a fost de natură să aducă linişte în locuinţa celor doi, un apartament din Londra, aflat într-o casă în care mai locuiau şi alţi români. Se certau des, spun unii martori, un scandal de proporţii, între româncă şi indian, având loc şi sâmbătă seară.

În culmea furiei, bărbatul şi-a închis partenera în baie, a pus mâna pe un ciocan şi şi-a lovit ambii copii în cap. Alertaţi de ţipetele femeii, vecinii au sărit în ajutor, relatează presa londoneză, dar indianul a reuşit să fugă înainte ca poliţia şi echipajele medicale de urgenţă să ajungă la faţa locului. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru Gabriel, care a murit la scurt timp, din cauza leziunilor grave. Fetiţa, Maria, a fost dusă la spital în stare critică, medicii luptându-se să o menţină în viaţă.

În foto, ciocanul cu care se presupune că au fost loviţi gemenii:

Poliţia a intrat imediat în alertă, dându-l în urmărire pe indian, care a încercat să scape cu fuga. Înainte de a dispărea, a apucat să arunce ciocanul cu care şi-a lovit copii, într-un sac cu nisip, în apropierea casei, loc unde l-au găsit anchetatorii. La aproape 24 de ore de la incident, Bidhya Sagar Das a fost reţinut într-un cartier din nord-estul Londrei şi dus la audieri. Poliţiştii încearcă să afle cât mai multe detalii referitoare la circumstanţele cumplitei crime. ”Ne dorim să primim orice fel de informaţie, de la oricine, legată de acest incident”, au spus poliţiştii londonezi, care fac apel la populaţia din zonă să le furnizeze detalii folositoare în anchetă.


Oribila crimă a avut loc sâmbătă seara, chiar în casa în care femeia, originară din judeţul Galaţi locuia cu iubitul ei, un cetăţean indian şi cu cei doi gemeni în vârstă de un an. După ce şi-a lovit copiii cu un ciocan în cap, bărbatul a fugit, dar a fost capturat de poliţiştii londonezi.

Cristinela Datcu, originară din Bereşti, judeţul Galaţi, şi Bidhya Sagar Das (33 ani), un cetăţean indian stabilit la Londra, formau un cuplu de câţiva ani şi erau părinţii a doi gemeni, pe care îi numiseră Maria şi Gabriel. Venirea pe lume a celor doi copii, în urmă cu un an, nu a fost de natură să facă linişte în locuinţa celor doi, un apartament din Londra, aflat într-o casă în care mai locuiau şi alţi români. Se certau des, spun unii martori, un scandal de proporţii având loc între româncă şi indian şi sâmbătă seară. În culmea furiei, bărbatul şi-a închis partenera în baie, a pus mâna pe un ciocan şi şi-a lovit ambii copii în cap. Alertaţi de ţipetele femeii, vecinii au sărit în ajutor, relatează presa londoneză, dar indianul a reuşit să fugă înainte ca poliţia şi echipajele medicale de urgenţă să ajungă la faţa locului. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru Gabriel, care a murit la scurt timp din cauza leziunilor grave. Fetiţa, Maria, a fost dusă la spital în stare critică, medicii luptându-se să o menţină în viaţă.

Poliţia a intrat imediat în alertă, dându-l în urmărire pe indianul care a încercat să scape cu fuga. Înainte de a dispărea, a apucat să arunce ciocanul cu care şi-a lovit copii într-un sac cu nisip, în apropierea casei, loc unde l-au găsit anchetatorii. La aproape 24 de ore de la incident, Bidhya Sagar Das a fost reţinut într-un cartier din nord-estul Londrei şi dus la audieri. Poliţiştii încearcă să afle cât mai multe detalii referitoare la circumstanţele cumplitei crime. ”Încă ne dorim să primim orice fel de informaţie de la oricine, legată de acest incident”, au spus poliţiştii londonezi, care fac apel populaţiei din zonă să le furnizeze detalii folositoare în anchetă.

Citit 16151 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2023 08:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.