DISTRACȚIE de 129.000 de lei, la FESTIVALUL SCRUMBIEI. Oferte aşteptate până pe 29 martie
Foto: Foto-arhivă ”Viața liberă”

DISTRACȚIE de 129.000 de lei, la FESTIVALUL SCRUMBIEI. Oferte aşteptate până pe 29 martie
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Concerte de muzică uşoară şi populară, spectacol de dans folcloric, teatru de păpuşi pentru copii, concursuri sportive, târg de tradiţii pescăreşti şi un concurs gastronomic cu mâncăruri tradiţionale din peşte şi, desigur, tradiţionalul concurs de indemânare pescărească, cam asta şi-ar dori Primăria municipiului Galaţi la Festivalul Scrumbiei 2017, eveniment ajuns la cea de-a XVI-a ediţie. Fireşte, toate acestea pe lângă grătare pe care să se pârpolească scrumbia, distracţie pe toate gusturile!

Pentru organizarea festivalului, programat în duminica Floriilor, pe 9 aprilie, pe Faleza Inferioară a Dunării, Primăria a pus la bătaie un contract în valoare de 129.000 de lei fără TVA, bani de la bugetul local, şi aşteaptă ofertele până pe 29 martie.

Achiziţia publică a fost lansată ieri pe portalul administraţiei locale şi are drept criteriu de atribuire „preţul cel mai scăzut”. În caietul de sarcini, Primăria le cere ofertanţilor să aibă ca obiect de activitate "activităţi recreative şi distractive", minimum trei ani de experienţă în domeniu, iar media cifrei de afaceri să fie de cel puţin 250.000 de lei.

Citit 13002 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2023 08:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.