Cartier gălățean fără terenuri de sport. Maidanele din Micro 39, acaparate de MAȘINI

Cartier gălățean fără terenuri de sport. Maidanele din Micro 39, acaparate de MAȘINI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Una dintre nemulţumirile oamenilor cu care am stat de vorbă, joia trecută, în Micro 39, în timpul vizitei pentru reportajul de cartier, a fost lipsa locurilor de joacă şi sport pentru cei mici.

"Când eram noi mici, existau maidanele, unde se duceau băieţii să bată mingea şi nu deranjau pe nimeni. Acum, dacă alea nu mai există, se joacă lângă bloc. Şi ţipă, înjură, lovesc maşini, dau cu mingea în gratiile de la parter. E groaznic aşa ceva. Terenuri care ar putea fi folosite pentru mici spaţii de sport există. De ce nu se iau măsuri?", ne-a spus una dintre doamnele cu care am discutat.

Alţi oameni ne-au spus că, dacă nu se vor crea mai multe locuri de parcare, în scurt timp va fi acaparat întreg cartierul de maşini lăsate la voia întâmplării.

"S-au construit garaje, însă numărul maşinilor e în creştere. Aproape fiecare familie din cartier are o maşină. E groaznic seara, nu poţi găsi un loc de parcare, astfel că mulţi îşi lasă autoturismul pe unde apucă. Unde să se mai joace şi copiii între atâtea maşini? Plus că sunt şi mulţi scandalagii, ba că le loveşti maşina, ba că fac gălăgie cei mici", ne-a explicat un alt cetăţean.

Citit 3115 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2016 00:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.