APIA Galaţi are director din Bistriţa-Năsăud
Foto: Foto: Gazeta de Bistriţa

APIA Galaţi are director din Bistriţa-Năsăud
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, APIA Galaţi şi APIA Bistriţa-Năsăud au fost înştiinţate că directorul-executiv Emil Scurtu este detaşat pentru trei luni la Galaţi * Directorul bistriţean se află, momentan, în concediu


Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Galaţi ar putea avea un nou director-executiv, începând din aceste zile. Potrivit directorului-interimar al APIA, Ionel Nicula, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a remis instituţiei gălăţene o decizie prin care este detaşat pe post, pentru o perioadă de trei luni, directorul de la filiala APIA Bistriţa-Năsăud, Emil Scurtu. De la secretariatul APIA Bistriţa Năsăud am aflat, ieri după-amiază, că Emil Scurtu este în concediu şi că abia ieri s-a primit, la nivelul instituţiei, documentul de detaşare. Rămâne de văzut dacă Emil Scurtu va veni la Galaţi şi dacă va accepta să lucreze aici.

 

Până luna trecută, director-executiv la APIA fusese Violeta Nanu, care însă a solicitat mutarea sa pe un post de şef de birou. Funcţia a fost preluată, cu titlu de interimat, de directorul-adjunct al instituţiei, Ionel Nicula.

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a încercat o detaşare similară şi la Direcţia pentru Agricultură şi Detaşare Rurală (DADR), încercând să trimită trimită directorul-executiv gălăţean, Profira Onode, la DADR Mureş şi să aducă la noi directorul Direcţiei Agricole Gorj, Ionel Popescu. Directorul de Gorj a venit la Galaţi, dar nu a rămas aici ca să ocupe postul şi s-a întors în localitatea de domiciliu.

Citit 2730 ori Ultima modificare Marți, 13 Noiembrie 2012 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.