De azi până duminică, în Piaţa Centrală: Muzică, grătare şi must, la Târgul de Toamnă

De azi până duminică, în Piaţa Centrală: Muzică, grătare şi must, la Târgul de Toamnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La ediţia din acest an a Târgului de Toamnă, care şi-a deschis porţile de dimineaţă, sunteţi aşteptaţi nu numai ca să vă cumpăraţi delicatese culinare şi să vă puneţi deoparte de toate pentru iarna care se anunţă lungă şi grea, ci şi ca să vă distraţi. Scena pe care fanfara, orchestra şi ansamblul Centrului Cultural „Dunărea de Jos” vor evolua începând de vineri dimineaţă şi până duminică la prânz va fi amplasată, la fel ca în fiecare an, în spatele halelor de legume-fructe din Piaţa Centrală.

Potrivit Administraţiei Pieţelor, programul artistic al sărbătorii începe de vineri dimineaţă, de la ora 9,00 şi durează până la ora 13,00. În acelaşi interval orar se va cânta şi se va dansa şi sâmbătă, iar duminică artiştii urcă pe scenă tot la ora 9,00, dar îşi încheie spectacolul la ora 12,00. De la tarabele şi galantarele cu bunătăţi vom merge spre scenă tot prin fum de mititei, fleici, cârnăciori şi fileuri de peşte, aşa cum am făcut-o şi anul trecut, şi acum doi ani. Grătarele sunt aşezate, ca de fiecare dată, pe aleile care duc de la halele de legume-fructe spre piaţa de haine. Vin şi must vom găsi la căsuţele amplasate pe alee pietonală care mărgineşte sectorul descoperit al pieţei de legume şi fructe.

Nu vor avea loc tombole, dar standurile care arată cel mai bine, participă, în mod tradiţional, la Târgul de Toamnă şi oferă produsele pe care organizatorii le consideră de cea mai bună calitate vor fi premiaţi cu diplome de excelenţă, ne-a mai informat SC Administraţia Pieţelor SA.

Citit 2883 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2013 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.