VRANCEA: Abuz şi discriminare! Şeful Obştii Vidra, atacat cu informaţii din primărie despre fiul său de 5 ani

VRANCEA: Abuz şi discriminare! Şeful Obştii Vidra, atacat cu informaţii din primărie despre fiul său de 5 ani
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Bogdan Marica, preşedinte al Obştii Vidra din data de 12 octombrie, a fost atacat cu informaţii din primărie despre fiul său minor care suferă de o anume afecţiune. Prin comună au fost împrăştiate copii ale anchetei sociale realizate în cazul copilului, cu toate datele personale şi medicale ale acestuia. Bogdan Marica spune că de “distribuirea” hârtiilor s-a ocupat fiul primarului, iar documentele nu puteau ieşi din primărie fără acordul edilului. Contactat de reporteri, primarul Nică Micu se face că plouă.

Un caz de o lipsă de moralitate greu crezut, demn de o anchetă a Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, a avut loc la Vidra. Pe 12 octombrie, aici au avut loc alegeri pentru funcţia de preşedinte al Obştii, care au fost câştigate de Bogdan Marica, unul dintre candidaţi. Împotriva acestuia s-a folosit însă un atac murdar pentru a-i determina pe oameni să nu-l voteze. În comună au fost aruncate sute de hârtii cu denigrări la adresa acestuia.

Citeşte tot articolul în "Ziarul de Vrancea" ==>> http://www.ziaruldevrancea.ro/politica/1588809388-abuz-si-discriminare-seful-obstii-vidra-atacat-cu-informatii-din-primarie-despre-fiul-sau-de-5-ani.html

Citit 2562 ori Ultima modificare Luni, 20 Octombrie 2014 12:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.