Şeful ITRSV Focşani, reţinut de DNA
Foto: Sursa foto: Jurnalul Naţional

Şeful ITRSV Focşani, reţinut de DNA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inspectorul-şef al Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Focşani, Alexandru Lefter, citat de "Viaţa liberă" în cazul furtului de lemn din pădurea lui Marcel Cosor de la Buciumeni, a fost reţinut pentru 24 de ore, ieri, la 18,55.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) suspectează că Lefter ar fi cerut 25.000 de euro şi ar fi primit 15.000 de euro de la omul de afaceri Gheorghe Ceteraş în scopul semnării şi aplicării ştampilei instituţiei menţionate pe un titlu de proprietate eliberat de Comisia Judeţeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate asupra Terenurilor Buzău, dar şi pentru urgentarea derulării acestei proceduri.

Potrivit declaraţiei de avere de anul trecut, Alexandru Lefter deţine cotă parte din cinci terenuri în Vrancea şi unul din Buzău, cotă parte din două locuinţe din Vrancea şi una din Bucureşti şi un BMW fabricat în 2009. Nu se menţionează, însă, nimic despre vreun cont bancar de zeci de mii de euro.

Din datele obţinute pe surse de "Viaţa liberă", cel puţin două dosare grele privind retrocedările de la Buciumeni sunt în lucru, la DNA Bucureşti.

Citit 2334 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Ianuarie 2015 16:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.