Elevii săraci dintr-o comună gălăţeană au primit RECHIZITE GRATUITE

Elevii săraci dintr-o comună gălăţeană au primit RECHIZITE GRATUITE
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cadoul a venit pentru elevii din ciclul primar al unei şcoli din comuna Smârdan în cea de-a doua zi de şcoală, când la unitatea de învăţământ au ajuns jandarmii şi reprezentanţii unui hipermarket din Galaţi. Uniţi într-un demers de ajutorare a elevilor cu posibilităţi materiale reduse, pentru care cumpărarea de rechizite, ghiozdane şi tot ce le trebuie pentru şcoală ar fi constituit un efort mult prea mare, militarii şi reprezentanţii agentului economic au pregătit 50 de pachete complete pentru şcoală, care au ajuns în mâinile tot atâtor elevi ai Şcolii Gimnaziale "Sf. Cuv. Parascheva" din comuna Smârdan.

"Ne-am dorit ca prin această acţiune, desfăşurată cu sprijinul consistent al Carrefour Hipermarket Galaţi, să sprijinim elevii din două sate învecinate municipiului Galaţi, la începutul acestui an şcolar. Am încercat pe cât posibil să împărţim rechizitele şi dulciurile în mod echitabil între cele două şcoli, cu precădere elevilor din clasele I - IV", a precizat slt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Totodată, două familii nevoiaşe din Smârdan au primit câte un pachet cu produse alimentare de bază, astfel încât copiii acestora, care frecventează cursurile şcolii din comună să aibă tot ce le trebuie, nu doar la şcoală, ci şi acasă.

În cursul zilei de miercuri, echipa va poposi la şcoala din Mihail Kogălniceanu, unde 50 de elevi precum şi două familii cu posibilităţi materiale reduse vor primi rechizite şi mâncare.

Citit 3021 ori Ultima modificare Marți, 13 Septembrie 2016 19:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.